aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠολεμάνε τον Νεοφυτίδη, ομάδες στις οποίες εργάστηκε

Πολεμάνε τον Νεοφυτίδη, ομάδες στις οποίες εργάστηκε

Ρε πώς τα φέρνει η πουτ@ν@ η ζωή… Να πολεμάνε τον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη, ομάδες στις οποίες πρόσφερε ως τερματοφύλακας ή και ως προπονητής τερματοφυλάκων. Σε σημαντικό και αξιόλογο βαθμό, μάλιστα… Εργάστηκε σε ομάδες από το β’ γκρουπ και από την β’ κατηγορία. Ασχέτως αν πληρωνόταν. Αυτές τον είχαν προσλάβει άλλωστε. Αυτά είναι φίλοι αναγνώστες, αυτά γίνονται μεταξύ πολλών άλλων στο «υπέροχο» κυπριακό μας ποδόσφαιρο.

Όπως οι ομάδες υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους εκμεταλλευόμενες την κρίση που δημιουργεί η πανδημία, έτσι και ο ΠΑΣΠ είναι υποχρεωμένος να προστατέψει αυτούς τους οποίους εκπροσωπεί. Και εμείς οι αθλητικοί συντάκτες έχουμε κάθε δικαίωμα να επιδιώκουμε να υπερασπιστούμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος ώστε να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους πάρα πολλοί συνάδελφοι οι οποίοι δεν έχουν εισοδήματα και για να μην μειωθεί κι άλλο ο μισθός όσων παρέμειναν στον χώρο. Εκτός του ότι πεθυμήσαμε την μπάλα.

Για την ιστορία, από τις ομάδες στο β’ γκρουπ, ο Νεοφυτίδης μόνο στο Παραλίμνι δεν πρόσφερε τις Υπηρεσίες του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ