aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠιθανότητα διεξαγωγής μόνο δύο αγώνων στην πρεμιέρα

Πιθανότητα διεξαγωγής μόνο δύο αγώνων στην πρεμιέρα

Το σαββατοκύριακο 25/26 Αυγούστου θα γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος Cyta της περιόδου 2018/19. Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος με την κληρωτίδα να μην βγάζει ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν πέρυσι στην πρώτη εξάδα.

Υπενθυμίζουμε πως με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή των αγώνων τους στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος

Με βάση, λοιπόν, την κλήρωση του πρωταθλήματος και εφόσον ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλωνας και Ανόρθωση κάνουν χρήση του δικαιώματος αναβολής (όπως έπραξαν πέρυσι οι ομάδες που έλαβαν μέρος στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ) τότε θα διεξαχθούν μόλις δύο παιχνίδια (Ομόνοια-Αλκή και Ερμής-ΑΕΛ) το σαββατοκύριακο 25/26 Αυγούστου.

Πάντως, οι συνεχόμενες αναβολές πέρυσι δημιούργησαν «πονοκέφαλο» σε αρκετές ομάδες, καθώς υποχρεώθηκαν στη συνέχεια να δώσουν μαζεμένα ντέρμπι.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

ΑΕΚ-Πάφος

Απόλλων-ΕΝΠ

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ

Ομόνοια-Αλκή

Ερμής-ΑΕΛ

Δόξα-Ανόρθωση

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ