aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠήρε το λεμεσιανό ντέρμπι ο Απόλλων, νίκη για ΑΕΚ, Ανόρθωση και Ολυμπιάδα

Πήρε το λεμεσιανό ντέρμπι ο Απόλλων, νίκη για ΑΕΚ, Ανόρθωση και Ολυμπιάδα

«Γαλάζιο» βάφτηκε το κλασικό λεμεσιανό ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Robo Markets ΑΕΛ στην «Απόλλων Αρένα», για την 2η αγωνιστική του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ γυναικών Α’ Κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν συναρπαστικό θέαμα, με το ενδιαφέρον να είναι αμείωτο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Τελικά, οι παίκτριες του Λεωνίδα Γαϊτανάκη ήταν αυτές που κέρδισαν με 3-1 σετ (25-20, 25-19, 20-25, 25-23) και έδειξαν ότι θα παλέψουν φέτος για τον τίτλο, ενώ πολύ θετικά στοιχεία άφησαν και οι παίκτριες του Βέσκο Ιβάνοβιτς, στέλνοντας το μήνυμα ότι έχουν τα φόντα για πρωταγωνιστική πορεία φέτος.

Άνετη η Τεχνοοικία ΑΕΚ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου κερδίζοντας τη φιλότιμη ομάδα του ΘΟΪ με 3-0 σετ (25-13, 25-15, 25-19) και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο αγώνας που έγινε στην παρουσία 60 φίλων της πετόσφαιρας διήρκησε κάτι παραπάνω από 75 λεπτά, με τις «κιτρινοπράσινες» να κάνουν επίδειξη δύναμης.

Ζορίστηκε η Ανόρθωση, αλλά τελικά πήρε το ζητούμενο που ήταν το τρίποντο απέναντι στην εντυπωσιακή Αναγέννηση με 3-1 σετ (25-22, 25-21, 24-26, 25-8). Η «Κυρία» έδωσε μεγάλη μάχη για να κατακτήσει τα δύο πρώτα σετ και να πάρει σημαντικό προβάδισμα, η ομάδα της Δερύνειας ήταν εξαιρετική στο τρίτο σετ όπου κατάφερε να μειώσει, αλλά «άδειασε» στο τέταρτο σετ με την ομάδα του Μπόσκοβιτς να το εκμεταλλεύεται.

Σημαντικό τρίποντο, το πρώτο της στη σεζόν πανηγύρισε η Ολυμπιάδα που επιβλήθηκε στο «Αφροδίτη» του «Korantina Ηomes» Παφιακού με 3-1 σετ (25-22, 25-15, 23-25, 25-20). Ο αγώνας ήταν όπως αναμενόταν αρκετά ενδιαφέρον με τις Παφίτισσες να κερδίζουν τις εντυπώσεις, αλλά η εμπειρία των Νεαπολίτισσων φάνηκε σε κρίσιμα σημεία.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ