aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟλυμπιακός: Κακός «δαίμονας» και εφιάλτης για τους Big-6

Ολυμπιακός: Κακός «δαίμονας» και εφιάλτης για τους Big-6

Κακός «δαίμονας» των Big-6 έχει μετατραπεί ο Ολυμπιακός στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Η ομάδα της Λευκωσίας δεν επιλέγει αντιπάλους, ενώ με τον Πάμπο Χριστοδούλου στο τιμόνι δείχνει σταδιακή βελτίωση. Αποτέλεσμα; Παίρνει τους βαθμούς και μπορεί να νιώθει ξένοιαστα πλέον στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Μετά από μια στατιστική έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, εντοπίσαμε πως ο Ολυμπιακός έχει «σοκάρει» σε έξι παιχνίδια τις μεγάλες ομάδες του πρώτου γκρουπ. Πάμε να τα πάρουμε από την αρχή. Οι μαυροπράσινοι εξήλθα ισόπαλοι με την ΑΕΛ στο Μακάρειο (2-2) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ τρεις αγωνιστικές αργότερα, πήραν την… μπουκιά από το στόμα της Ομόνοιας αλλά και τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Την 10η αγωνιστική έμειναν στην λευκή ισοπαλία με την ΑΕΛ (0-0), ενώ την 12η με έριξαν «χαστούκι» στον ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα ο Τόμας Ντολ να οδηγηθεί στο ταμείο ενεργείας. Ο Ολυμπιακός τη 15η αγωνιστική έμειναν ξανά στη λευκή ισοπαλία αλλά αυτή τη φορά με την ΑΕΚ στην «Αρένα», και τέλος επικράτησαν το απόγευμα του Σαββάτου (19η) επί της Ανόρθωσης στο Μακάρειο με 2-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ