aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλτρα: «Είμαι θυμωμένος, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Όλτρα: «Είμαι θυμωμένος, αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο Χοσέ Λουίς Όλτρα ανέλαβε την ευθύνη για το 1-1 που έφερε η ΑΕΚ κόντρα στον ουραγό Ακρίτα, δηλώνοντας θυμωμένος.

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ θυμωμένος, δεν θέλω να πω πολλά. Πάντα λέω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα όταν είμαστε ανταγωνιστικοί 100%. Πολλοί παίκτες ήταν κάτω του μετρίου σήμερα. Είμασταν δεύτεροι στις μονομαχίες και όχι τόσο καλοί στα τελειώματα των φάσεων. Ήταν κάτι που το επεσήμανα και στους παίκτες, χρειάζεται προσοχή ο αντίπαλος και έχει κίνητρο. Ήταν μια κακή μέρα. Πήραμε τουλάχιστον τον ένα βαθμό, ξεχνάμε το αποψινό. Υπεύθυνος είμαι εγώ σαν προπονητής. Ίσως δεν μετέδωσα σωστά στους παίκτες πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι».

Για το ότι οι ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ: «Είχαμε την μπάλα αλλά δεν είμασταν καλοί. Δεν είχαμε πολλές ξεκάθαρες φάγεις. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις μπαλιές. Τις δεύτερες μπάλες τις εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες, δεν θα μιλήσω για τον διαιτητή, θα μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις αλλά δεν θέλω να λέω για τη διαιτησία. Όταν δεν είμαστε στο 100% είμαστε μια κανονική ομάδα. Δεν είναι εύκολο όμως αυτό που πετύχαμε, αυτή η αήττητη πορεία. Δεν ήταν η καλύτερη μέρα για εμάς. Δεν είναι μόνο με την μπάλα. Δεν πιέσαμε σωστά όταν κρατούσε μπάλα ο Ακρίτας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ