aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΌλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μεσαιωνικό Κάστρο

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μεσαιωνικό Κάστρο

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και οι συνεχόμενες πολύ καλές σεζόν της ΑΕΚ έχουν κάνει την ομάδα να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Σήμερα είναι προγραμματισμένο το Fan day στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας, εκεί που μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν και από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους. Το Fan day θα αρχίσει στις 19:00 και θα υπάρχουν διάφορα παιχνίδια για τα παιδιά, face painting, μουσική και άλλα, ενώ θα υπάρχει και περίπτερο με προϊόντα της ομάδας.

Στις 20:30 θα αρχίσει η παρουσίαση του ρόστερ και η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο. Πιθανό να συγκεντρώσει περισσότερο κόσμο από ποτέ προηγουμένως, μιας και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον, ενώ η επιτυχία της ομάδας στην Ευρώπη έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και να πάρει αυτόγραφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ