aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

Οι ποινές του Αθλητικού Δικαστή

Με πρόστιμο την… έβγαλαν καθαρή η Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ από το μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ με την ίδια ποινή τιμωρήθηκαν οι εκπρόσωποι Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος και Θεόδωρος Αντωνίου. Πρόστιμα επιβλήθηκαν επίσης σε Ομόνοια, ΑΕΚ, Απόλλων και Πάφος FC. Τέλος, μία αγωνιστική και πρόστιμο είναι η ποινή για τον Νικολάι Κιπιάνι του Εθνικού Άχνας.

Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ για μεταφορά και κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων εντός του σταδίου, για πυροδότηση βεγγαλικών, κροτίδων και οποιασδήποτε άλλης μορφής πυροτεχνημάτων κατά τη διάρκεια και τη λήξη του αγώνα, για ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια και τη λήξη του, για πρόκληση επεισοδίου από οπαδούς της ομάδας εντός του σταδίου στο 58ο λεπτό του αγώνα, λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της. Καταγγελία κατά του Νεκτάριου Πετεβίνου εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη στις 21.12.2017 στο αθλητικό ραδιόφωνο SuperSport F.M. 104 αναφορικά με την διαιτησία του αγώνα Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του Θεόδωρου Αντωνίου διευθυντή ποδοσφαίρου της ΑΕΛ για δηλώσεις και/η ανακοινώσεις που προέβη στις 21.12.2017 στο αθλητικό ραδιόφωνο Super Sport F.M. 104 αναφορικά με τη διαιτησία του αγώνα ΑΕΛ– ΑΕΚ. Απόφαση: Πρόστιμο. Καταγγελία κατά της ΑΕΚ στον αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΛ  γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

Καταγγελία κατά του Απόλλωνα στον αγώνα με τον Ερμή για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα, λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο. Καταγγελία της Ομόνοιας για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις (υβριστικό) στον αγώνα με την Πάφος FC.

Καταγγελία κατά της Πάφου λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Καταγγελία κατά του Νικολάι Κιπιάνι, ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας για αντιαθλητική συμπεριφορά στο 83ο λεπτό του αγώνα προς τον Μιγκελίτο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Απόφαση: Αποκλεισμός 1 αγωνιστικής και πρόστιμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ