aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟι εννέα που… τρέχουν με 1.000

Οι εννέα που… τρέχουν με 1.000

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η ΑΕΚ διαθέτει ρόστερ γεμάτο με ποιοτικές επιλογές. Όπως είναι λογικό όμως υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τραβήξει μεγαλύτερο κουπί από κάποιους άλλους, σε αυτές τις πρώτες 17 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι δεν πήραν ιδιαίτερη ακόμη γεύση από παιχνίδια. Το μέγιστο των λεπτών συμμετοχής σε αυτές τις πρώτες 17 αγωνιστικές είναι 1.530. Μόλις ένας ποδοσφαιριστής το έχει πετύχει και αυτός δεν είναι άλλος από τον 39άρη τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Χουάν-Πάμπλο Κολίνας, ο οποίος δεν έχει χάσει λεπτό.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο 35άρης Ακοράν Ρέγιες με 1.437 λεπτά, ενώ ακολουθεί ο Μοϊσόφ με 1.428 λεπτά. Λίγο πιο κάτω συναντάμε τους Καταλά (1.260 λεπτά), Τολεμές (1.206 λεπτά), Λαρένα (1.169 λεπτά), Τέτε (1.148 λεπτά), Λαμπάν (1.144 λεπτά) και την εννιάδα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί πάνω από 1.000 λεπτά συμπληρώνει ο Τρισκόφσκι με 1.035. Συνολικά ο Ιδιάκεθ χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές με τους δυο (Μυτίδη και Εγγλέζου) να έχουν αποχωρήσει. Τα στατιστικά, δείχνουν ότι ο Ιδιάκεθ έχει βασικό κορμό και απλά επιλέγει να κάνει ελάχιστες αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι, όταν ο ίδιος κρίνει ότι πρέπει να γίνουν.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην τελευταία πεντάδα με τα λεπτά συμμετοχής σε αγώνες πρωταθλήματος είναι οι Σόρια (5 λεπτά), Πάνκοφ (12 λεπτά), Μαλόκου (37 λεπτά), Ρουσιάς (67 λεπτά) και Μπόλιεβιτς (166 λεπτά). Καθόλου δεν έχει αγωνιστεί μόνο ο Γιωργαλλίδης, ο οποίος βρίσκεται στη σκιά του Κολίνας. Το να αλλάξουν δραματικά οι αριθμοί αυτοί είναι δύσκολο. Κάποιοι παίκτες σίγουρα θα πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής μιας και θα είναι αναγκαίο να γίνεται αυτό, είτε λόγω ροτέισιον, είτε λόγω καρτών και τραυματιών που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ