aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΟ Βερεμένγκο «έβαλε» στα καλάθια τον Κεραυνό (vid)

Ο Βερεμένγκο «έβαλε» στα καλάθια τον Κεραυνό (vid)

Η ΑΕΚ ήταν η ομάδα που έκανε το πρώτο βήμα για τον τίτλο, στον πρώτο αγώνα των τελικών με τον Κεραυνό. Η ομάδα της Λάρνακας επεκράτησε με χαρακτηριστική άνεση της ομάδας του Στροβόλου με 72-55 και έφυγε από το γήπεδο με τη νίκη. Η ΑΕΚ πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ με τον Κεραυνό να κάνει πεντέμισι λεπτά να σκοράρει (!) και το διατήρησε καθ’ ολη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Κεραυνός το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ήταν να μείνει για κάποιο διάστημα κοντά στο σκορ, ωστόσο στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι και εξαφανίστηκαν.

Όλα τα «λεφτά» ήταν για την ΑΕΚ, η εμφάνιση του Βλαντιμίρ Βερεμένγκο. Ο Λευκορώσος «πύργος» έκανε ότι ήθελε στις δύο πλευρές του γήπεδου και έφτασε στο νταμπλ – νταμπλ με 18 πόντους και 21 ριμπάουντ. Από την πλευρά των ερυθροκίτρινων, καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χάγκινς με 11 πόντους και 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 44-32, 57-48, 72-55

 

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ