aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Τραμετσάνι (ξανά) άνοιξε την ιταλική αγορά στην Κύπρο

Ο Τραμετσάνι (ξανά) άνοιξε την ιταλική αγορά στην Κύπρο

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Ο Στέφανο Χένρι Κουζίν είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής του Ερμή Αραδίππου. Ο νέος τεχνικός των «φτεροπόδαρων» είναι ο 5ος Ιταλός προπονητής που αναλαμβάνει ομάδα της Κύπρου. Οι άλλοι τρεις ήρθαν στις αρχές της δεκαετίας του 1950, ενώ ο τέταρτος ήρθε στο νησί μας κατά την φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Έπεσαν οι υπογραφές με τον Κουζίν

Με αφορμή λοιπόν, την συμφωνία του Ερμή με τον Στέφανο Κουζίν, η ιστοσελίδα μας έψαξε και βρήκε ποιοι ήταν οι άλλοι τέσσερις Ιταλοί προπονητές που εργάστηκαν στην Κύπρο.

Η αρχή λοιπόν, έγινε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 όπου πέρασαν από την Κύπρο συνολικά τρεις Ιταλοί προπονητές. Ο λόγος για τους, Τσαμπερλάτι, Βογιάκ και Καπό με τους δύο πρώτους να προπονούν την τότε ομάδα της ΕΠΑ.

Διαβάστε επίσης: ΜΑΤ σε δύο κινήσεις

Ο τέταρτος προπονητής που ήρθε στην Κύπρο είναι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Παόλο Τραμετσάνι, ο οποίος ήρθε στους γαλαζοκίτρινους στις 10 Οκτώρβιου του 2018 και αντικατέστησε τον Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, είναι αυτός που ξανά άνοιξε τον χωρό των Ιταλών και μένει να δούμε αν θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες τον δρόμο του Ερμή και να πορευτούν στον πάγκο τους με Ιταλό προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ