aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΟ Πουρσαϊτίδης δεν αποφάσισε ακόμη αν θέλει ή όχι τον Ασουμπρέ

Ο Πουρσαϊτίδης δεν αποφάσισε ακόμη αν θέλει ή όχι τον Ασουμπρέ

Όταν έγινε γνωστό πως μετά από την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Άγους Γκαρσία, η Νέα Σαλαμίνα θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακραίου επιθετικού, άνθρωποι από την ΑΕΚ προσέγγισαν τη διοίκηση των ερυθρόλευκων και πρότειναν να παραχωρήσουν τον Ζαν-Λουκ Ασουμπρέ με τη μορφή δανεισμού στην προσφυγική ομάδα.

Από πλευράς των ερυθρόλευκων δεν δόθηκε καμία απάντηση, αλλά ούτε και ο προπονητής τους Σάββας Πουρσαϊτίδης προέβη σε κάποια απόφαση, καθότι αξιολογεί άλλους 2-3 παίκτες για τα άκρα της επίθεσης και βάσει της σχολαστικότητάς του, επιθυμεί να είναι εκατό τοις εκατό σίγουρος για την επιλογή του.

Μετά από την απόκτηση του Τζεφρέν Σουάρες, ο Ασουμπρέ μένει και τυπικά εκτός πλάνου και στην ΑΕΚ ψάχνουν να του βρουν ποδοσφαιρική στέγη. Εάν ο Πουρσαϊτίδης παρουσιαστεί θετικός για την απόκτηση του Ιβοριανού, τότε θα απομένει οι δύο διοικήσεις να τα βρουν στο οικονομικό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν πιθανόν σήμερα ή αύριο.

Αξίζει να αναφερθεί πως κάποιοι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν παρουσιάστηκαν θετικοί στο να αποχωρήσει ο ποδοσφαιριστής με λύση συμβολαίου, γι’ αυτό και η επιθυμία είναι να δοθεί δανεικός, ώστε να μπορεί να τον παρακολουθεί ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος για πρώτη άποψη, μόνο θετικά έχει να πει για τον Ασουμπρέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ