aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣO ασταμάτητος, οι εκπλήξεις και τα... καπνισμένα «κανόνια»

O ασταμάτητος, οι εκπλήξεις και τα… καπνισμένα «κανόνια»

Ο Μπεράτ Σαντίκ «ματώνει» ασταμάτητα τα αντίπαλα δίκτυα. Ο Φινλανδός επιθετικός έφτασε ήδη τα εφτά τέρματα στο πρωτάθλημα και έβαλε πλώρη για να ξεπεράσει την περσινή του επίδοση. Ο 32χρονος φορ σημείωσε 18 τέρματα που αποτελεί προσωπική επίδοση καριέρας.

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου αποκάλυψε ότι ο πανύψηλος επιθετικός ήταν στο μετεγγραφικό «στόχαστρο» έξι (!) κυπριακών ομάδων εντούτοις στο τέλος επέλεξε να μείνει στην ομάδα της Κατωκοπιάς, καθώς το ενδιαφέρον των μεγάλων δεν ήταν όσο «ζεστό» επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σαντίκ άνοιξε ήδη «ψαλίδα» στη μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο Φακούντο Περέιρα του Απόλλωνα με πέντε γκολ, με τον Αργεντινό να σκοράρει και στις τέσσερις αναμετρήσεις πρωταθλήματος.

Χουράδο (ΑΕΛ), Τιάγκο (Σαλαμίνα) και Μοράις (ΑΠΟΕΛ) πέτυχαν από τέσσερα γκολ, με τον Πορτογάλο αρχηγό του ΑΠΟΕΛ να μετατρέπει σε γκολ και τα τέσσερα πέναλτι που κέρδισε ο Τάαμαρι. Μόλις ένα τέρμα πέτυχε ο πρώτος σκόρερ των δύο τελευταίων σεζόν, Ματ Ντάρμπισαϊρ, όπως και ο βασικός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Ρέζα Γκουτσανεζάντ, ενώ παραμένουν «άσφαιροι» οι Ντουρίς και Κατσαράβα της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ