aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ντέρμπι με την Ομόνοια, λογικό να ζητούν διευκολύνσεις…»

«Ντέρμπι με την Ομόνοια, λογικό να ζητούν διευκολύνσεις…»

Για όλο όσα αφορούν την ΑΕΚ και το ρεπορτάζ των κιτρινοπράσινων μίλησε ο Κυριάκος Δημητρίου στον Super Sport FM (104.0). Ο εκπρόσωπος Τύπου των δευτεραθλητών, αναφέρθηκε στις αναβολές των παιχνιδιών και το επικείμενο παιχνίδι της ομάδας του με την Ομόνοια στην Αρένα (15/09, 18:00).

Για το θέμα με τις αναβολές: «Μέχρι πέρσι ήμασταν και εμείς στην ίδια κουβέντα. Εφόσον εκπροσωπείς το κυπριακό ποδόσφαιρο είναι λογικό να ζητάς διευκολύνσεις. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα που θα τεθεί σε γενική συνέλευση, να έχουμε πιο σωστό προγραμματισμό για να αποφύγουμε το μπέρδεμα. Χθες, ήμασταν ενήμεροι όλοι με τις εξελίξεις. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί η χρυσή τομή. Την περσινή σεζόν ήταν κάτι που ίσχυε για την ομάδα μας, όταν είχαμε φτάσει στα πλέι οφ και είχαν αναβληθεί τα παιχνίδια των δυο πρώτων αγωνιστικών. Φέτος, για εμάς, αναβλήθηκε μόνο ένα παιχνίδι».

Για τις επικείμενες διακοπές: «Δεν θα πω παράδειγμα άλλων ομάδων. Το πιο νωπό παράδειγμα, το ξέρουμε όλοι. Να πω το παράδειγμα το δικό μας, τελειώσαμε με την Ευρώπη, είχαμε δυο εβδομάδες για το παιχνίδι με την Πάφο και μετά δυο εβδομάδες μέχρι το επόμενο. Αντιλαμβάνεστε πως λειτουργά αυτό στο κομμάτι του ρυθμού. Υπάρχουν και πιο δυνατά παραδείγματα ή χειρότερα, άλλων ομάδων».

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ εν όψει Ομόνοιας: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Επέστρεψε και σήμερα ο Απόστολος Γιάννου και ενσωματώθηκαν όλοι οι διεθνείς στις προπονήσεις. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει το κομμάτι των επιλογών για τον προπονητή. Θα μπορεί να πει περισσότερα και ο ίδιος αύριο στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι που ακολουθεί. Παίζουμε ένα ντέρμπι, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα δούμε και αύριο, και στις τελευταίες δυο προπονήσεις την κατάσταση των παικτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ