aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝίκκι: «Η ΑΕΚ Λάρνακας η μόνη που ξέρει τι θέλει»

Νίκκι: «Η ΑΕΚ Λάρνακας η μόνη που ξέρει τι θέλει»

Η έλλειψη υπομονής που επιδεικνύουν οι παράγοντες με αποτέλεσμα να τερματίζουν νωρίς τη συνεργασίας τους με τους προπονητές, είναι μεγάλο λάθος αλλά αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, σύμφωνα με τον Νίκκι Παπαβασιλείου.

«Είναι παγκόσμιο φαινόμενο η έλλειψη υπομονής από τους παράγοντες, τον κόσμο. Είναι μεγάλος λάθος. Η Λίβερπουλ με τον Κλοπ την τέταρτη χρονιά πέτυχε. Και ο Γκουαρδιόλα στη Σίτι τη δεύτερη άρχισε να δίνει αυτό που θέλει. Πρέπει να δώσεις χρόνο στον προπονητή. Κρινόμαστε από ανθρώπους που δεν έχουν υπομονή και δεν γνωρίζουν το ποδόσφαιρο σε βάθος», είπε μιλώντας στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

Ακόμη, πρόσθεσε πως, «στατιστικά είναι πολύ μεγάλο λάθος όταν αλλάζεις συχνά προπονητή. Οι πιο πολλές ομάδες δεν ξέρουν τι φιλοσοφία έχουν. Ήλθα εδώ γιατί η συγκεκριμένη ομάδα έχει μια φιλοσοφία. Και η δική μου ταιριάζει με του συλλόγου».

Ακολούθως, έκανε αναφορά στην ομάδα στην Κύπρο που ξέρει τι θέλει και έχει φιλοσοφία. «Η ΑΕΚ Λάρνακας είναι η μόνη που ξέρει τι θέλει, τη φιλοσοφία της». Αλλά δεν πήρε πρωτάθλημα. «Το να πάρεις ένα πρωτάθλημα έχει να κάνει και με άλλους παράγοντες. Η φιλοσοφία της ΑΕΚ ήταν το πρόβλημα;», είπε (σ.σ. γέλια).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ