aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝίκκι για Εθνική: «Με πήρε κάποιος τηλέφωνο, μου είπε ότι θα με πάρουν ξανά, αλλά...»

Νίκκι για Εθνική: «Με πήρε κάποιος τηλέφωνο, μου είπε ότι θα με πάρουν ξανά, αλλά…»

Αναφορά στην Εθνική Kυπρου έκανε ο Νίκι Παπαβασιλείου, που μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ».

«Με πήρε κάποιος μάνατζερ τηλέφωνο, που εκπροσωπεί και τον προπονητή της Ελλάδας και με ρώτησε εάν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην Εθνική. Του είπα ναι, γιατί θεωρώ πως είναι τιμή να είμαι προπονητής της χώρας μου», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε: «Μου είπε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Κανείς δεν με πήρε και μετά είδα την ανακοίνωση για τον Κωστένογλου».

Επίσης, πρόσθεσε πως, δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει σε ομάδα της Κύπρου, εφόσον έχει καλό πλάνο και θα του δοθεί η ευκαιρία να δουλέψει με τον τρόπο που αυτός θέλει.

Ο Παπαβασιλείου προτιμά τη διεθνή καριέρα και εξήγησε: «Πρόκειται για τεράστια εμπειρία, βλέπεις διαφορετικές κουλτούρες και πρωταθλήματα». Την τελευταία εξαετία δούλεψε σε ομάδες στη Σλοβακία, την Ελλάδα, την Αίγυπτο.

Για την παρουσία του στη Νιούκαστλ, είπε ότι ήταν φανταστική εμπειρία. «Είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί της Αγγλίας, πέρασαν μεγάλοι παίκτες από τη ομάδα τους. Είναι και η κουλτούρα, σχολίασε για τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας. Και κατέληξε: «Θα ήθελα να δουλέψω προπονητής στη Νιούκαστλ».

Σχολίασε και την κλήρωση του Ολυμπιακού Πειραιώς με την Άρσεναλ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ: «Δύσκολη κλήρωση για τον Ολυμπιακό. Όμως είναι ανταγωνιστικός και έδειξε ότι το επίπεδό του είναι πολύ ψηλό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ