aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΝίκκι: «Δεν εγκατέλειψα τον Ολυμπιακό, χάρισα και λεφτά»

Νίκκι: «Δεν εγκατέλειψα τον Ολυμπιακό, χάρισα και λεφτά»

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν θεωρεί ότι εγκατέλειψε τον Ολυμπιακό Λευκωσίας το 2012 για να πάει στον Απόλλωνα. Μιλώντας στον Active 107.4&102.5 και στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», εξήγησε:

«Δεν τον εγκατέλειψα. Δούλεψα τρεις φορές στον Ολυμπιακό. Η πρώτη φορά ήταν στη Β’ Κατηγορία, χάσαμε την άνοδο με τη Νέα Σαλαμίνα. Μετά πήγα ξανά και ανέβασα την ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Την 3η φορά εγώ έστησα την ομάδα παρά τα πολλά προβλήματα. Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές ήμασταν 3οι ή 4οι».

Και πρόσθεσε: «Για πολλούς μήνες ήμουν απλήρωτος. Είπα στον τότε πρόεδρο, τον Πέτρος Σάββα, ότι είχα πρόταση από τον Απόλλωνα και επιθυμούσα να πάω αφού εκεί επικρατούσαν με καλύτερες συνθήκες. Του είπα να χαρίσω τα λεφτά που μου χρωστούσαν και αυτό έγινε. Δεν νιώθω ότι εγκατέλειψα τον Ολυμπιακό».

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα, είπε: «Πήγα σε δύσκολη εποχή, δεν είχε την ποιότητα των παικτών που έχει τα τελευταία 5-6 χρόνια. Ήταν χαμηλά η ομάδα, τερματίσαμε στην έκτη θέση και φθάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ