aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣNεοφυτίδης: «Διέκοψαν ένα πρωτάθλημα και πέταξαν τo πρωτόκολλo στον κάλαθο»

Nεοφυτίδης: «Διέκοψαν ένα πρωτάθλημα και πέταξαν τo πρωτόκολλo στον κάλαθο»

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΠ προκάλεσε η απόφαση διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μικρότερων Κατηγοριών χωρίς να απαιτείται η εξέταση για τον COVID-19. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκτελεστικός πρόεδρος του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών τόνισε ότι οι αρμόδιοι πέταξαν από μόνοι τους τα πρωτόκολλα στον κάλαθο και ενώ προ μηνών διέκοψαν ολόκληρο πρωτάθλημα με μηδενικά κρούσματα. Ο Σπύρος Νεοφυτίδης σημείωσε πως το νομικό τμήμα του Συνδέσμου εξετάζει το όλο θέμα και εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν μέτρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν μεγάλη η χθεσινή μέρα γιατί και εμείς είχαμε έκτακτες συνεδρίες και πήραμε αποφάσεις που θα ανακοινωθούν σε λίγη ώρα. Νομίζω ότι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ο ΠΑΣΠ και αναιρείται πανηγυρικά από μέρους του Υπουργείου το πρωτόκολλο. Μείναμε έκπληκτοι από τις χθεσινές ανακοινώσεις. Θεωρώ ότι είναι τεράστιο το θέμα. Δεν ξέρω με πια λογική θα πρέπει να παιχτεί η αγωνιστική (σ.σ. στη Β’ Κατηγορία). Και για τις θερμοκρασίες υπάρχει θέμα, βάλανε τα παιχνίδια στις 16:45. Παίζουμε πόκερ με τον καιρό.

Δεν μπορείς να παίζεις πόκερ με τις ζωές των ανθρώπων. Κάναμε τόσα έξοδα, διαλύσαμε ένα πρωτάθλημα και αυτά ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Υπουργού, των επιδημιολόγων που με μηδέν κρούσματα επέμεναν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επέμεναν να πάμε με πρωτόκολλα και κόντρα πρωτόκολλα και χθες ήρθε ο Υπουργός και τα έριξε τα πρωτόκολλα στον κάλαθο.

Ο Υπουργός επιμένει να μην απαντά στις επιστολές του ΠΑΣΠ και μας αγνοεί. Το νομικό μας τμήμα θα αποστείλει καταγγελίες και θα ακούσετε σε λίγη ώρα τα μέτρα που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές. Αν αφήσουμε τα τεστ θα πάμε στις εγκαταστάσεις. Ούτε τα μισά γήπεδα της Α΄ κατηγορίας δεν μπορούν να πάνε με βάση τα πρωτόκολλα. Είναι πρωτόκολλα αλά καρτ, είναι πρωτόκολλα της πλάκας. Είναι κατώτερου Θεού οι ποδοσφαιριστές των μικρών κατηγοριών; Θα κάνουν όπως τον Λίβανο και το Μαρί και θα τα ανατινάξουμε όλα. Πάντα επικρατεί η πολιτική παρέμβαση και το οικονομικό συμφέρον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ