aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜόνος του (Φλοριάν) και όλοι τους! (video)

Μόνος του (Φλοριάν) και όλοι τους! (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ζορίστηκε, δυσκολεύτηκε, τσαντίστηκε, αλλά τα κατάφερε! Η ΑΕΚ είναι φτιαγμένη από σκληρό μέταλλο, αντέχει στις αντίξοες συνθήκες και το απέδειξε για άλλη μία φορά. Παρά το προβάδισμα του Άρη, δεν το έβαλε κάτω και με οδηγό τον Φλοριάν έφερε… τούμπα το ματς για να φύγει νικήτρια από το γήπεδο με σκορ 4-1 και φυσικά να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, στο +3 από την Ανόρθωση και με παιχνίδι περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τους ευχαριστώ για το χατ-τρικ»

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ιδιάκεθ δεν ήταν καλή, μπορεί να είχε την κατοχή (πάνω από 70%), αλλά ήταν ακίνδυνη. Ο Άρης πήρε δύναμη, κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν στην άμυνα και τελικά κατάφερε στο 25ο λεπτό να πάρει προβάδισμα με το πλασέ του Φράγκου μετά από ασίστ του Μαλεκκίδη. Το γκολ αφύπνισε κάπως την ΑΕΚ και τελικά στο 44ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσα με την άπιαστη κεφαλιά του Φλοριάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Mετά την ήττα από την Ανόρθωση…»

Στο δεύτερο μέρος το γήπεδο… έγειρε προς την εστία του Άρη. Η κατοχή συνέχισε να είναι σε ψηλά επίπεδα και από τη στιγμή που ο Φλοριάν είχε κέφια ήταν θέμα χρόνου να έρθει το 2-1. Ο Γάλλος δεν τo πέτυχε (αρχικά), αλλά το πέτυχε ο Καταλά με δυνατή κεφαλιά στο 68ο λεπτό, μετά υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Λαρένα. Έτσι, το άγχος και η πίεση έφυγαν για τα καλά.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Φλοριάν στο 75ο λεπτό να πετύχει το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι και ο ίδιος να βάλει το κερασάκι στην τούρτα στο 88ο λεπτό με προβολή, φτάνοντας στο χατ τρικ που τόσο πολύ άξιζε. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ πάει στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής, ενώ ο Άρης θα αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλωνα.


ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Κολίνας, Σόρια (46′ Νέλσον), Τρουγιόλς, Καταλά, Αντωνιάδης, Λαρένα, Τομάς (78′ Κάσες), Λαμπάν, Ακοράν (18′ Χέφελ), Τέτε, Φλοριάν.

Άρης (Γιάννης Χριστόπουλος): Νουρεντινόφσκι, Μουλόπουλος, Κούσας, Ντρομπάροφ, Ευσταθίου, Παχίπης, Φράγκος (81′ Δημοσθένους), Παναγή, Γιούσεφ (62′ Ιονίτσα), Μαλεκκίδης (55′ Ράντου), Πάγκαλος.

Σκόρερ: Φλοριάν 44′, 75′, 86′ Καταλά 68′ / Φράγκος 25′

Κίτρινες: Παχίπης, Μαλέκκιδης, Ευσταθίου (3η), Κούσας

Αποβολές: –

Στάδιο: ΑΕΚ Αρένα

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ