aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜιλούν οι αριθμοί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα

Μιλούν οι αριθμοί μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα

Διαβάστε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

-Ένας ποδοσφαιριστής «τρέχει» σερί ατομικού σκοραρίσματος. Πρόκειται για τον Φακούντο Περέιρα του Απόλλωνα, ο οποίος σκόραρε από μία φορά, απέναντι σε Πάφος FC (5-1), Νέα Σαλαμίνα (1-0) και Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

-Η Αλκή παραμένει η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος, η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμα, στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί.

-Το απόλυτο έχουν μόνο οι Λεμεσιανοί, ΑΕΛ και Απόλλων, η πρώτη διαθέτει την καλύτερη άμυνα με μηδέν παθητικό (μοναδική στο πρωτάθλημα) και ο δεύτερος με την πιο παραγωγική επίθεση (11).

-Τέσσερις έγιναν οι ποδοσφαιριστές που πέτυχαν από δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Ο Γιούστε του Απόλλωνα εις βάρος της Πάφος FC, ο Σαντίκ της Δόξας εις βάρος της Αλκής, ο Τιάγκο της Νέας Σαλαμίνας εις βάρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου και ο Μπρου του Απόλλωνα εις βάρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

-Πρώτο και μοναδικό χατ τρικ του πρωταθλήματος πέτυχε ο Σαντίκ της Δόξας, στο θριαμβευτικό 5-2 εις βάρος του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ