aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε ξένο διαιτητή και VΑRίστα τα καυτά ντέρμπι πρωταθλήματος και κυπέλλου

Με ξένο διαιτητή και VΑRίστα τα καυτά ντέρμπι πρωταθλήματος και κυπέλλου

Συνάντηση στα γραφεία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε ΚΟΠ και αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Διαιτητών, πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Όπως πληροφορούμαστε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, ενημέρωσε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γιώργο Πάπουτσο, για την πρόθεση της ΚΟΠ να φέρει στην χώρα μας ξένους διαιτητές, τόσο για αγώνες του πρωταθλήματος όσο και για αγώνες του κυπέλλου.

Τα απανωτά κρούσματα κορωνοϊού που αντιμετωπίζει η διαιτησία, αναγκάζουν αρκετούς διαιτητές να παραμένουν καθηλωμένοι. Σε συνδυασμό μάλιστα με τα πολλά και σοβαρά φετινά λάθη, αλλά και τις φωνές αρκετών ομάδων, μετατρέπουν την έλευση ξένων σε αναγκαία.

Πρόθεση της ΚΟΠ είναι οι διατητές των αναμετρήσεων αλλά και οι διαιτητές VAR να είναι ξένοι, ενώ βοηθοί και τέταρτος να ορίζονται Κύπριοι. Ασφαλώς η προσπάθεια επικεντρώνεται στο να έρθουν ξένοι για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά και στα εναπομείναντα ματς κυπέλλου. Το προσεχές ντέρμπι μεταξύ Απόλλων και Ομόνοιας είναι ένα από τα κρίσιμα παιχνίδια που γίνεται προσπάθεια ώστε να βρεθούν στην χώρα μας ξένοι διαιτητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ