aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΜε τη Γιχλάβα η Σλόβαν

Με τη Γιχλάβα η Σλόβαν

Η Σλόβαν Λίμπερετς θα υποδεχτεί σήμερα στις 18:00 τη Γιχλάβα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του τσεχικού πρωταθλήματος, και θέλει την πρώτη νίκη, καθώς ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-3).

Εντούτοις, στο Γιου Νίσι δεν θα βρεθεί μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ. Όπως μας ειπώθηκε, μέχρι τις 18 Αυγούστου, που θα γίνει το πρώτο ματς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα δώσουν και άλλα ματς οι Τσέχοι και θα δοθεί ξανά ευκαιρία για κατασκοπία.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα ξεκουραστούν μέχρι την Τετάρτη, καθώς εξασφάλισαν ρεπό μετά την επιστροφή της αποστολής από τη Μόσχα. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ τούς έδωσε την ευκαιρία να αποφορτιστούν μετά την πρόκριση επί της Σπάρτακ, ώστε να πιάσουν φρέσκοι δουλειά για τα παιχνίδια με τη Σλόβαν. Κάποιοι άδραξαν την ευκαιρία για να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους και να βρεθούν, έστω για λίγες ημέρες, με αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ