aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Μας ενόχλησε και εμάς ο ΑΠΟΕΛ με τον Μαντούκα»

«Μας ενόχλησε και εμάς ο ΑΠΟΕΛ με τον Μαντούκα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου, κληθείς να μιλήσει για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στον Super ΣΠΟΡ FM, αναφέρθηκε και στην παραγοντική κόντρα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, με αφορμή τις αναφορές του Πρόδρομου Πετρίδη για τον Βάντερ Βιέιρα.

«Δεν θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, αναφέρθηκε στο όνομα του Βάντερ Βιέιρα και τη μετεγγραφή του», είπε αρχικά.

«Να θυμίσουμε προς αποκατάσταση της αλήθειας πως ο τότε τεχνικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Γκουστάβο Μαντούκα, είχε ενοχλήσει τον ποδοσφαιριστή 2-3 εβδομάδες πριν από μεταξύ μας παιχνίδι και μάλιστα σε ντέρμπι τίτλου, χωρίς να λάβουμε καμία ενημέρωση. Πριν από λίγο καιρό, στελέχη του ΑΠΟΕΛ είχαν προσεγγίσει τον προπονητή μας (σ.σ. Τόμας Κρίστιανσεν) πριν από μεταξύ μας παιχνίδι. Αυτά περί ηθικής. Σεβόμαστε το ΑΠΟΕΛ. Είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του κυπριακού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό αλλά τέτοιες πρακτικές, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους», σημείωσε ο κ. Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ