aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛύση… χθες στο μαρτύριο του Μακαρείου

Λύση… χθες στο μαρτύριο του Μακαρείου

Οι λόγοι που ο κόσμος γυρίζει επιδεκτικά την πλάτη στο ποδόσφαιρο είναι αρκετοί. Ναι μεν η κάρτα φιλάθλου ώθησε τους οργανωμένους οπαδούς των πλείστων ομάδων να τηρήσουν στάση αποχής, όμως, όσοι θεωρούν ότι η κάρτα φιλάθλου είναι ο μοναδικός λόγος για τις άδειες εξέδρες κάνουν μεγάλο λάθος.

Η προκατάληψη, οι υψηλές τιμές των εισιτηρίων και τα ακατάλληλα γήπεδα είναι επίσης σοβαροί λόγοι για να προτιμήσει ένας φίλαθλος την άνεση του καναπέ στο σπίτι ή της καρέκλας στην καφετέρια.

Τραγικό παράδειγμα το Μακάρειο Στάδιο. Ένα «γερασμένο» γήπεδο που όχι μόνο δεν διαθέτει τα απαραίτητα για ένα οπαδό, αλλά τον εμποδίζει από το να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα. Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε προ ημερών στο γήπεδο σε αγώνα του Ολυμπιακού Λευκωσίας με την Αγία Νάπα και το περιορισμένο οπτικό πεδίο από την κεντρική εξέδρα μαρτυρά του λόγου το αληθές, αφού  οι πάγκοι εμποδίζουν την ορατότητα ενός οπαδού σχεδόν στο μισό γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ