aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΛαμπάν: «Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε ποιότητα»

Λαμπάν: «Ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε ποιότητα»

Ο Βανσάν Λαμπάν ήταν καλεσμένος στην post game εκπομπή της Primetel μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δύσκολο. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που ήταν ο στόχος μας. Κύλησε ο αγώνας όπως τον περιμέναμε, μπήκαμε έτοιμοι για να δώσουμε μάχες, τα καταφέραμε, κρατήσαμε το μηδέν πίσω για τρίτο σερί ματς, κάτι πολύ σημαντικό», δήλωσε.

Και πρόσθεσε για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη, σε αυτό το στάδιο πρέπει να παίρνεις τους βαθμούς, το πρωτάθλημα τελειώνει τον Μάη και εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας: «Είναι λογικό να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού, όμως έμειναν πολλοί παίχτες από την περσινή σεζόν και υπάρχει ομοιογένεια. Είναι λογικό να υπάρχει νέα φιλοσοφία, πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να προχωρούμε».

Καταλήγοντας μίλησε για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Υπάρχει ποιότητα και ομαδικό πνεύμα, ο προπονητής ξέρεις καλύτερα, ο δρόμος είναι μακρύς, έχουμε ποιότητα για να τα καταφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ