aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριακές «σειρήνες» ηχούν στ’ αφτιά του Μπιάρνασον

Κυπριακές «σειρήνες» ηχούν στ’ αφτιά του Μπιάρνασον

Παρελθόν από την Ελαζίγκσπορ αποτελεί ο Τέοντορ Έλμαρ Μπιάρνασον, ο οποίος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό που διατηρούσε με την τουρκική ομάδα λόγω οικονομικών θεμάτων. Ο 31χρονος Ισλανδός διεθνής μέσος ήταν απλήρωτος τους τελευταίους μήνες.

«Υπάρχουν πολλά προβλήματα στο σύλλογο, δεν έχουν καθόλου χρήματα και δεν έχω πληρωθεί για τρεις μήνες. Φοβόμουν ότι αν τραυματιζόμουν θα βρισκόμουν σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από ό,τι τώρα. Έτσι έκρινα ότι ήταν έξυπνο να το τελειώσω τώρα και να εγγραφώ σε μια νέα λέσχη τον Ιανουάριο», δήλωσε ο παίκτης σε ΜΜΕ της πατρίδας του αλλά εξακολουθεί να θέλει τα χρήματα που του οφείλει η Ελαζίγκσπορ.

Επίσης, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε ότι γι’ αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Β’ Κατηγορίας της Τουρκία, από ομάδες της Ελλάδας αλλά και από ομάδες της Κύπρου, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες. Επιπλέον, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Δανία όπου αγωνίστηκε για χρόνια, παρότι δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο από το εν λόγω πρωτάθλημα.

«Έχω πολύ συγκεκριμένες προσφορές από την Τουρκία, δύο από την Ελλάδα και την Κύπρο. Οι σύλλογοι με τους οποίους μιλάω προσφέρουν πολλά χρήματα μπροστά, αλλά εγώ τους λέω ότι θα πρέπει να μου δώσου τα διπλάσια για έρθω. Θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα πάρω τα χρήματα μου».

Ο Έλμαρ Μπιάρνασον που είναι διεθνείς με όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρέικιαβικ Ισλανδίας (2003-04 / 10 συμμετοχές), από την οποία άλλωστε έχει αρχίσει την καριέρα του, στη Σέλτικ Σκοτίας (2004-08 / 1 συμμετοχή), στη Λιν Νορβηγίας (2008-09 / 40 συμμετοχές, 3 γκολ), στην ΙΦΚ Γκέτεμπορκ Σουηδίας (2009-12 / 60 συμμετοχές, 4 γκολ), στην Ρέιντερς Δανίας (2012-15 / 75 συμμετοχές, 3 γκολ), Άαρχους Δανίας (2015-17 / 53 συμμετοχές, 2 γκολ) και από το 2017 μέχρι σήμερα ήταν Ελαζίγκσπορ Τουρκίας (11 συμμετοχές).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ