aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚυπριακές πιθανότητες για Ανσαριφάρντ

Κυπριακές πιθανότητες για Ανσαριφάρντ

Λοιπόν, ίσως είναι υπερβολικό αυτό που θα διαβάσετε, αλλά από τη στιγμή που πρόκειται για πληροφορία η οποία έφθασε στα «αφτιά» μας από μανατζερικές πηγές στην Ελλάδα, κρατάμε ένα μικρό καλάθι, μπας κι ισχύει το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά».

Η πληροφορία έχει να κάνει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Και για να σας προλάβουμε, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα. Ο Ιρανός φορ μέχρι στιγμής δεν περνάει καθόλου καλά στη Νόττινχαμ Φόρεστ στην οποία ανήκει μέχρι το Καλοκαίρι του2020. Ούτε προσαρμόστηκε, ούτε πήρε τις ευκαιρίες που θα περίμενε, ούτε έχει συνηθίσει την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Έτσι, ο Ιρανός θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος.

Στην Ελλάδα άρχισαν να σκέφτονται την περίπτωσή του, εφόσον βέβαια βρεθεί οριστική λύση αποδέσμευσής του από την αγγλική ομάδα. Η πληροφόρηση που έχουμε είναι πως κάποιοι που δουλεύουν για λογαριασμό ομάδων στην Κύπρο, ενδεχομένως να του κάνουν τα «γλυκά μάτια» και εάν βρεθεί κυπριακός σύλλογος που μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του, δύσκολα θα πει όχι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ