aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΓΙΑ ΝΑΠΑΚύπελλο: Τα ζευγάρια της α' φάσης και οι τρεις τυχερές ομάδες

Κύπελλο: Τα ζευγάρια της α’ φάσης και οι τρεις τυχερές ομάδες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11:00 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η κλήρωση των αγώνων της α’ φάσης του Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola Α’, Β’ Κατηγορίας:

Δόξα – Ομόνοια 29Μ

Νέα Σαλαμίνα – Παραλίμνι

ΑΠΟΕΛ – Πέγεια 2014

Οθέλλος – Διγενής Μόρφου

Ακρίτας Χλ. –  ΑΕΖ

Ανόρθωση – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς

Αγία Νάπα – Απόλλων

ΑΕΚ – Αχυρώνας / Ονήσιλος

Ολυμπιακός – Καρμιώτισσα

Ομόνοια Αρ. – Εθνικός Άχνας

Οι ομάδες Πάφος FC, ΠΑΕΕΚ και Freedom ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα θα περάσουν στον β’ γύρο χωρίς αγώνα.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, στον πρώτο γύρο δεν συμμετέχουν η Ομόνοια και η ΑΕΛ που αγωνίστηκαν στον τελευταίο τελικό Κυπέλλου Coca-Cola και ο Άρης που προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League.

Από την κλήρωση του πρώτου γύρου, σχηματίστηκαν δέκα ζευγάρια που θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες (20 ομάδες). Οι τρεις τελευταίες ομάδες που έμειναν στην κληρωτίδα, (μια ομάδα Α’ κατηγορίας και δύο ομάδες Β’ κατηγορίας) πέρασαν στο Β’ γύρο χωρίς αγώνα.

Με τον τρόπο αυτό, έχουμε 16 ομάδες στη Β’ φάση. Οι δέκα θα προκύψουν από τους μονούς αγώνες, οι τρεις θα είναι οι τυχερές της κλήρωσης του Α’ γύρου και σε αυτές θα προστεθούν η Ομόνοια, η ΑΕΛ και ο Άρης.

Στον Α’ γύρο, οι ομάδες της Α’ κατηγορίας κληρώθηκαν με ομάδες Β’ κατηγορίας. Κληρώθηκε μια ομάδα Α’ κατηγορίας, μια ομάδα Β’ κατηγορίας και ακολούθως θα κληρώνεται η έδρα του ζευγαριού.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι αγώνες του Κυπέλλου Coca-Cola θα αρχίσουν την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου και ανάλογα με την κλήρωση και τις έδρες των ομάδων, αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλος Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ