aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚούσιος: «Σύγκρουση του πρωτόκολλου με τα διατάγματα δεν είναι αποδεχτή»

Κούσιος: «Σύγκρουση του πρωτόκολλου με τα διατάγματα δεν είναι αποδεχτή»

Η σημερινή συνάντηση ανάμεσα στην ΚΟΠ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα αποτελέσει κλειδί για την επανεκκίνηση ή όχι του πρωταθλήματος. Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος τοποθετήθηκε επί του θέματος στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ.

«Ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση είναι ξεκάθαροι στο θέμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να παρέμβει στα του ποδοσφαίρου. Αρμοδιότητα έχει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Τα γενικά πρωτόκολλα έχουν ετοιμαστεί από το υπουργείο Υγείας και έχουν δοθεί. Από εκεί και πέρα, η οποιαδήποτε ομοσπονδία θα ήθελε να κάνει πιο εξειδικευμένα πρωτόκολλα ανάλογα και με τις ανάγκες του κάθε αθλήματος, αυτό είναι σεβαστό. Εφόσον τα οποιαδήποτε πρωτόκολλα υιοθετούν το πρωτόκολλο του υπουργείου και προχωρούν σε περαιτέρω εξειδίκευση χωρίς να παραβαίνουν πρόνοιες των διαταγμάτων, κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν όμως συγκρούονται σε οποιαδήποτε πρόνοια δεν είναι αποδεχτά», ανέφερε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ