aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑ' Κατηγορία Μπάσκετ ΚύπρουΚούνας στο «Goal»: «Να βλέπουμε γεμάτα κλειστά, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»

Κούνας στο «Goal»: «Να βλέπουμε γεμάτα κλειστά, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας»

Πράξη τρίτη για την ΑΕΚ και τον Κεραυνό («Κίτιον», 19:30) που διασταυρώνουν τα ξίφη τους με σκοπό να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πριν το πρωτάθλημα (η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και ο πρωταθλητής κρίνεται στις τρεις νίκες).

Η ιστοσελίδα μας, Goal.com επικοινώνησε με τον γκαρντ της ΑΕΚ, Βασίλη Κούνα, ο οποίος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν τους πρώτους δύο αγώνες της σειράς και στο που θεωρεί ότι θα κριθεί ο αποψινός 3ος τελικός. Παράλληλα αναφέρθηκε στον κόσμο στέλνοντας μήνυμα ενότητας για το καλό της κυπριακής καλαθόσφαιρας.

Αναλυτικά:

Για το που κρίθηκαν τα πρώτα δύο παιχνίδια: «Θεωρώ ότι κρίθηκε στα δυναμικά ξεκινήματα που είχαν και οι δυο γηπεδούχοι. Είχαν ενεργεία και οδήγησαν τους αντίπαλους σε βεβιασμένα σουτ και λάθη με αποτέλεσμα να πάρουν μεγάλες διάφορες στο πρώτο δεκάλεπτο και να οδηγούν αυτοί την ροή του παιχνιδιού».

Για το θα «κλειδί» του τρίτου αγώνα: «Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στην ενέργεια και πάλι που θα βγάλουν οι δυο ομάδες , στην σκληρή άμυνα αλλά κ στην ευστοχία έξω από τα 6.75».

Για τον κόσμο: «Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα στον πιο σημαντικό αγώνα της σεζόν μέχρι τώρα με ένα δύσκολο αντίπαλο κ να βοηθήσει την ομάδα με την φωνή και το πάθος του σε μια μεγάλη νίκη. Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι στα πλαίσια του fair play να το απολαύσει όλος ο μπασκετικός κόσμος και ο καλύτερος να κερδίσει. Η καλαθόσφαιρα έχει ανάγκη από τον κόσμο της, υπάρχει μπασκετικό κοινό το οποίο πρέπει να γίνουν προσπάθειες να τον φέρουμε στο γήπεδο και να βλέπουμε κλειστά γεμάτα όχι μόνο στους τελικούς αλλά και σε όλα τα παιχνίδια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ