aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΚωστή: 50.000 ευρώ για δανεισμό σε κυπριακή ομάδα

Κωστή: 50.000 ευρώ για δανεισμό σε κυπριακή ομάδα

Ανάμεσα στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που «έκοψε» ο Πέδρο Μαρτίνς για το ρόστερ του Ολυμπιακού Πειραιώς της νέας σεζόν είναι ο Ιωάννης Κωστή.

Ο 20χρονος μέσος, όπως και οι Γιασίν Μεριά, Νεμάνια Νίκολιτ και Φοντέ Καμαρά είναι οι τέσσερις παίκτες που ο Πορτογάλος τεχνικός έκρινε μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ότι δεν είναι απαραίτητοι στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και ως εκ τούτου θα παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Το πιθανότερο σενάριο φέρει τον Κωστή δανεικό σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 500.000 ευρώ για τη αγορά του Κωστή και η απόφαση να μην μείνει στο Ρέντη δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα πάρει την ευκαιρία του εάν το αξίζει.

Απομακρυσμένο, αλλά υπαρκτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο βραχύσωμος μέσος σε κυπριακή ομάδα. Πάντως, εάν γίνει κάτι τέτοιο με βάση τη συμφωνία Ολυμπιακου – Νέας Σαλαμίνας η ομάδα της Αμμοχώστου δικαιούται 50.000 ευρώ, ποσό που προφανώς οι πρωταθλητές Ελλάδας θα καλέσουν τους ενδιαφερόμενους, εάν υπάρξουν, να πληρώσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ