aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Κοιτάζει» Αντωνιάδη για την Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

«Κοιτάζει» Αντωνιάδη για την Ανόρθωση ο Κετσπάγια!

Στην Κύπρο επέστρεψε ο Τιμούρ Κετσπάγια και τις επόμενες μέρες θα… τρέξει τον προγραμματισμό της Ανόρθωσης. Ο 51χρονος τεχνικός που συμφώνησε με την ομάδα της Αμμοχώστου για συμβόλαιο δύο ετών ταξίδεψε στην Γεωργία, όπου παρακολούθησε τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της πατρίδας του με την Ελβετία και είχε επαφές με υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της «Κυρίας».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Τορνίκε Οκριασβίλι στο κρατικό κανάλι της Γεωργίας έδωσε τα χέρια με τον Τιμούρ Κετσπάγια και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Κετσπάγια ρίχνει «δίκτυα» και στην κυπριακή «αγορά». Όπως μετέδωσε ο ΑCTIVE (107.4 & 102.5) και η εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» με τον Πανίκο Θεοδοσίου ο Γεωργιανός προπονητής δεν μένει αδιάφορος στην περίπτωση του Μάριου Αντωνιάδη!

O 28χρονος αριστεροπόδαρος μπακ μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας περιόδου από την ΑΕΚ και εφόσον δεν συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λάρνακας ο Τιμούρ Κετσπάγια θα κινηθεί γι’ απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Προσφορά €300.000 για Ντούρις στην Όρενμπουργκ

Τη φετινή σεζόν ο Αντωνιάδης κατέγραψε μόλις τρεις συμμετοχές με τους κιτρινοπράσινους, καθώς ήταν εκτός λόγω τραυματισμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ πέρυσι έπαιξε σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος, τα 20 ως βασικός.

Kετσπάγια και Αντωνιάδης είχαν συνεργαστεί την περίοδο 2015/16 στον ΑΠΟΕΛ. Ήταν η δεύτερη πιο παραγωγική σεζόν του Αντωνιάδη στους γαλαζοκίτρινους, αφού κατέγραψε 18 συμμετοχές εκ των οποίων οι 14 στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Ο Κετσπάγια σήκωσε το… σύκο (Οκριασβίλι) πριν το σηκώσουν άλλοι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ