Με δύο αναμετρήσεις και συνολικά επτά γκολ έπεσε η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Serie A, με τη Μόντσα και την Τορίνο να πανηγυρίζουν εμφατικές εκτός και εντός έδρας επιτυχίες αντίστοιχα.
Η Μόντσα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο «U-Power Stadium», επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 της Κάλιαρι και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων των φιλοξενούμενων.
Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με τον Κουαντιό, ενώ με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Βαρέλα έκανε το 2-0 στο 47’. Η Μόντσα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και στο 66’ ο Ρόμπινσον ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο Βαρέλα, γιος του παλιού στόπερ του ΠΑΟΚ, Φερνάντο, χτύπησε ξανά στο 79’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 και ολοκληρώνοντας μια σπουδαία βραδιά για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος έφτασε τα 6 γκολ ήδη στη Serie A, όντας δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ!
Την ίδια ώρα, η Τορίνο πέρασε με εμφατικό τρόπο από το «Ένιο Ταρντίνι», επικρατώντας 3-0 της Πάρμα και χαλώντας το ντεμπούτο του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο στον πάγκο των γηπεδούχων.
Η «γκρανάτα» μπήκε δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σιμεόνε. Στο 24’, ο Τσε Άνταμς, έπειτα από ασίστ του Μπελγκάλι, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτηση.
Η Πάρμα προσπάθησε να αντιδράσει και κατέγραψε συνολικά 21 τελικές προσπάθειες, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, καθώς ο Πέρι πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις. Αντίθετα, η Τορίνο βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 69′, με τον Σιμεόνε να σκοράρει για δεύτερη φορά και να διαμορφώνει το τελικό 0-3.














