aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚαταγγέλνει προπονητή για ανήθικη συμπεριφορά σε ανήλικα κορίτσια

Καταγγέλνει προπονητή για ανήθικη συμπεριφορά σε ανήλικα κορίτσια

Σύμφωνα με συνημμένο έγγραφο το οποίο αποστάληκε στην ιστοσελίδα μας, καταγγέλθηκε προπονητής παγκορασίδων ομάδας του κυπριακού βόλεϊ. Το έγγραφο αυτό κατατέθηκε σε αρμόδια όργανα της Δημοκρατίας προκειμένου να αξιολογηθεί η ανήθικη συμπεριφορά και πράξεις προπονητού εναντίον ανηλίκων κοριτσιών, η οποία προκύπτει από αδιάσειστα στοιχεία που έχουν συνυποβληθεί.

«Έχουν αφαιρεθεί τα ονόματα για ευνόητους λόγους προσωπικών δεδομένων, πλην όμως μπορείτε να δημοσιεύσετε το γεγονός, καθώς η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης. Επιπρόσθετα, η κάθε δημοσίευση αποθαρρύνει να συμβούν όμοια ανήθικα περιστατικά σε ανήλικα κορίτσια, με αποτέλεσμα να κινηθούν οι προπονητές εντός αθλητικών και ηθικών ορίων. Είμαστε όλοι εν αναμονή για τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων οι οποίες πρέπει να προστατέψουν τόσο τον αθλητισμό όσο και την αξιοπρέπεια γονέων και τέκνων», τονίζεται στο λεκτικό της επιστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ