aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Καλή ομάδα, μαχητική, έβαλε πολλές δυσκολίες στην Ομόνοια»

«Καλή ομάδα, μαχητική, έβαλε πολλές δυσκολίες στην Ομόνοια»

Στο Δασάκι της Άχνας ταξιδεύει μεθαύριο η ΑΕΚ για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό. Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ και ο Ντάνιελ Μοϊσόφ μίλησαν στην ιστοσελίδα της ομάδας για το χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα και το ματς που ακολουθεί.

Ιδιάκεθ: «Πρώτα από όλα δεν έχουμε καθόλου χρόνου για να γιορτάσουμε το οτιδήποτε. Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι για τη νίκη με τον Απόλλωνα, όμως πρέπει να επανέλθουμε και οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούν. Θα είμαστε έτοιμοι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είδαμε τον Εθνικό το Σάββατο με την Ομόνοια, είναι καλή ομάδα, μαχητική που έβαλε πολλές δυσκολίες στην Ομόνοια.

Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, θα πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί εάν δεν το κάνουμε δεν θα μπορούμε να κερδίσουμε εκεί. Νιώθουμε ασφάλεια με τους φιλάθλους κοντά στην ομάδα και στους παίκτες και μακάρι να πανηγυρίσουμε μαζί τους άλλη μία νίκη.

Χρειαζόμαστε τη στήριξη τους, έχουμε δύσκολο παιχνίδι, ο Εθνικός είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του, πάντα προσπαθούν για κλειστά παιχνίδια, έχουν ποιότητα, καλή οργάνωση και επίσης εύχομαι να είναι σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος. Ασφαλώς και θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί τους».

Μοϊσόφ: «Έχουμε την Τετάρτη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας. Σεβόμαστε την ομάδα του Εθνικού, είναι μία ομάδα με ποιότητα. Εμείς όπως πάντα πηγαίνουμε σε οποιοδήποτε γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να δείξουμε την ποιότητα μας, να δώσουμε το 100% όπως σε κάθε παιχνίδι, στην προσπάθεια που κάνουμε φέτος για την 1η θέση.

Θέλω να πω στους φιλάθλους μας να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να μας στηρίξουν στο Δασάκι της Άχνας, γιατί η ομάδα έχει κερδίσει τα τρία παιχνίδια, χωρίς να έχει δεχθεί γκολ. Παίζουμε σε ένα μικρό γήπεδο και είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ