aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚάλεσμα της διοίκησης ενόψει Σούπερ Καπ

Κάλεσμα της διοίκησης ενόψει Σούπερ Καπ

Η διοίκηση της ΑΕΚ έκανε κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας της για τον αγώνα του σούπερ καπ απέναντι στην Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

«Tο Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνιοίκια ΑΕΚ Λάρνακας απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της Ομάδας μας όπως στηρίξει με το πάθος και τον ενθουσιασμό του τις προσπάθειες της Τεχνικής Ηγεσίας και των κοπέλων μας στον αγώνα Super Cup ανάμεσα στην Πρωταθλήτρια της περιόδου 2017-2018 Ανόρθωση Αμμοχώστου και Κυπελλούχο Τεχνιοίκια ΑΕΚ Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00 στο Λευκόθεο στη Λευκωσία.

Αεκτσή… Η παρουσία σου, η φωνή σου και ο παλμός σου στην κερκίδα είναι σημαντικοί και απαραίτητοι παράγοντες έτσι ώστε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου γύρω στις 22:00 όλοι ΜΑΖΙ να πανηγυρίζουμε τον πολυπόθητο τίτλο…

Την Τρίτη βάζουμε όλοι τα κιτρινοπράσινα μας και ταξιδεύουμε στη Λευκωσία με απώτερο σκοπό την επιστροφή στην Πόλη μας με τον τίτλο. Συνεχίζουμε αυτό που άρχισε η ποδοσφαιρική μας Ομάδα το περασμένο Σάββατο και αυτό που ευχόμαστε να πετύχει και η καλαθοσφαιρική μας Ομάδα αυτή την Παρασκευή.

Εισιτήρια θα προπωλούνται στη Mπουτίκ του Σωματείου από το πρωί της Παρασκεύης 5/10 έως και την Τρίτη 9/10 στις 13:00 στην τιμή των €5,00 καθώς επίσης και από τις 19:00 τη μέρα του Αγώνα στο Λευκόθεο. Τονίζεται ότι ΔΕΝ θα εφαρμοστεί το μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου αλλά απαραίτητη προυπόθεση για είσοδο των φιλάθλων στο Γήπεδο θα είναι η συμπλήρωση του ονοματεπωνύμου και του αριθμού ταυτότητας στο εισιτήριο καθώς στην είσοδο θα υπάρχει ταυτοπροσωπία (καλούνται όλοι οι φιλάθλοι μας να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ