aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Ήταν σοκαριστικό – Πάμε σε 90’ για να γράψουμε ιστορία»

Κ. Δημητρίου: «Ήταν σοκαριστικό – Πάμε σε 90’ για να γράψουμε ιστορία»

Μαζεύουν τα κομμάτια τους στην ΑΕΚ, καθώς η ισοφάρισε σε 1-1 από την Ανόρθωση στο 90’+3 σόκαρε τους Λαρνακείς και τους στέρησε το… πλεονέκτημα της ισοπαλίας στον «τελικό» πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου στο ΓΣΠ.

Στο «στρατόπεδο» των κιτρινοπράσινων καλούνται να σηκώσουν κεφάλι άμεσα, καθώς έχουν μπροστά τους τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας τους. «Πάμε σε 90 λεπτά να παίξουμε τους κόπους μιας χρονιάς», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση: «Ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε. Και με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, στις καθυστερήσεις, ήταν ένα αποτέλεσμα σοκαριστικό. Εφόσον δεν καθαρίσαμε το ματς, στο τέλος τιμωρηθήκαμε από μια στατική φάση. Από εκεί και πέρα, οφείλουμε όλοι μας να το αφήσουμε στην άκρη, να σταθούμε δίπλα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για να πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι που κρίνει ένα πρωτάθλημα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, πάμε πλέον με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να γράψουμε ιστορία».

Για τον τελικό πρωταθλήματος στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ: «Τα δεδομένα είναι διαφορετικά βδομάδα με βδομάδα. Πάμε σε 90 λεπτά να παίξουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Οφείλουμε ψυχολογικά να αφήσουμε στην άκρη το άσχημο χθεσινό αποτέλεσμα. Να προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Να πάμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, τα λάθη απαγορεύονται. Εμάς μας στοίχησαν».

Αν το πλεονέκτημα της ισοπαλίας είναι σημαντικό ή αν μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά: «Η συζήτηση με την ισοπαλία, κάνουμε υποθέσεις. Είναι κάτι που θα το δούμε στις 11 Μαΐου. Υπάρχουν πολλοί που λένε πως είναι καλύτερα να πηγαίνεις για ένα αποτέλεσμα. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είναι διαφορετικό να ξέρει πως μια ομάδα παίζει για ένα ή για δύο αποτελέσματα. Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Πάμε με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και ξέρουμε ότι αν τα καταφέρουμε, θα επιστρέψουμε με το τρόπαιο στη Λάρνακα».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα και τους τραυματισμούς τον Λόπες και Φαράζ: «Ο προπονητής έβγαλε μια σιγουριά ότι θα είναι διαθέσιμοι οι Λόπες και Φαράζ που έγιναν αλλαγή, επιστρέφει και ο Λέντες»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ