aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: Η επιθετική ενίσχυση, ο Φραν Σολ και τα σενάρια αποχωρήσεων

Κ. Δημητρίου: Η επιθετική ενίσχυση, ο Φραν Σολ και τα σενάρια αποχωρήσεων

Έβαλε μπρος τις μηχανές η ΑΕΚ και φουλάρει για ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των κιτρινοπράσινων, Κυριάκος Δημητρίου αναφέρθηκε σε όλα όσα αφορούν την προετοιμασία και τον προγραμματισμό της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν πολύ σύντομο το διάστημα των διακοπών, όμως είμαστε συνηθισμένοι, είχαμε ένα διάστημα περίπου ενός μήνα, κυρίως οι παίκτες που το χρειάζονται περισσότερο απ’ όλους. Σε σύγκριση με πέρσι ξεκινήσαμε πιο αργά φέτος, ήταν και οι διαφορετικές οι ημερομηνίες των αγώνων».

Για τους παίκτες που απουσιάζουν από την προπόνηση: «Είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με τα νέα πρόσωπα, Σάντσεθ, Ρομπέρζ και Κατέλαρης. Περιμένουμε να επιστρέψουμε οι δύο που ήταν με τη διεθνής με την Εθνική Βοσνίας, Πίριτς και Μιλίτσεβιτς που πήραν μια εβδομάδα άδεια και θα επιστρέψουν από εβδομάδας».

Για τις προπονήσεις: «Αρχίσαμε σιγά-σιγά σήμερα, κάποιες μέρες θα έχουμε διπλές προπονήσεις. Την Τετάρτη έχουμε το φιλικό με τον Οθέλλο και στις 7 Ιουλίου φεύγουμε για την Αυστρία. 9 Ιουλίου θα έχουμε το φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε και άλλα φιλικά στην Αυστρία. Λογικά θα μεταδοθεί από τον ΟΤΕ το φιλικό με τον Παναθηναϊκό».

Για τις μετεγγραφές που θα γίνουν: «Ανάλογα και με τις θέσεις και τα κενά που είχαμε, χωρίς να αποκλείω να γίνει ενίσχυση με κάποιον Κύπριο ή με κάποιον στον κατάλογο Β’, όμως είναι περισσότερο με παίκτες του καταλόγου Α’. Θα ενισχυθούμε στην επιθετική γραμμή, στα άκρα, στην κορυφή της επίθεσης και στον άξονα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη για κάποιον παίκτη, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σημαντικό να κάνουμε τις περισσότερες μετεγγραφές πριν το ματς με την Τορπέντο».

Για τον Φραν Σολ και εάν εξακολουθεί να ενδιαφέρει: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του».

Για τα παιχνίδια με την Τορπέντο: «Θα γίνει στην Ουγγαρία στις 27 Ιουλίου και στις 3 Αυγούστου στο «ΑΕΚ Αρένα», ακόμη δεν γνωρίζουμε τις ώρες».

Για τις δηλώσεις του Πονς που είπε ότι έχει πρόταση από άλλη ομάδα: «Ίσως να μην μεταφέρθηκαν σωστά οι δηλώσεις του. Είχε πει ότι είναι ευχαριστημένος στην Κύπρο, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, επομένως τα υπόλοιπα είναι για να λέγονται».

Για τους Μάμα και Φαράζ: «Κάνουν προπονήσεις με την ομάδα, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι παίκτες της ΑΕΚ».

Αν θα κάνει κίνηση από το… πάνω ράφι η ΑΕΚ: «Εξαρτάται τι εννοούμε κινήσεις από το πάνω ράφι. Δεν είμαστε ομάδα που κάνουμε κινήσεις για εντυπωσιασμό. Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής και θα πράξει ανάλογα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ