aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου για διαιτησία: «Δεν βλέπω να διαφοροποιείται το οτιδήποτε»

Κ. Δημητρίου για διαιτησία: «Δεν βλέπω να διαφοροποιείται το οτιδήποτε»

Το θέμα της διαιτησίας σχολίασε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, εκφράζοντας την άποψη ότι δεν διαφοροποιείται το οτιδήποτε…

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για τη διακοπή: «Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η διακοπή ήρθε σε ένα σημείο που χρειαζόταν ανάσες η ομάδα. Επέστρεψαν όλοι και είναι στη διάθεση του προπονητή μας. Είναι απαιτητικό το πρόγραμμα. Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Θέλουμε να πάρουμε αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα ντέρμπι είναι στην έδρα μας. Είναι και το γόητρο στη μέση. Έχουμε κίνητρα. Θέλουμε τη νίκη και να βελτιώσουμε την βαθμολογική μας θέση. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο πρόγραμμα αλλά αυτό το γνωρίζαμε. Μας έχουν λείψει οι νίκες».

Για το τι έλειψε στην ομάδα: «Δεν είναι θέμα τις μας έλειψε. Δεν έχουμε χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία το ότι παίζουμε την Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε εμείς τους τρόπους. Χρειαζόμαστε να κάνουμε ολοκληρωμένο παιχνίδι και στην Κύπρο . Να αποφύγουμε τα λάθη που μας στοίχισαν και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα αλλά πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα πάρουμε τη νίκη».

Για την προπώληση: «Περιμένουμε περισσότερο κόσμο από τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχουμε μι καλή βάση με τους κατόχους διαρκείας. Βεβαίως και έχουμε απαιτήσεις όταν έχουμε 2600 εισιτήρια διαρκείας. Ο κόσμος έπαιξε σημαντικό ρόλο στα ευρωπαϊκά και θέλουμε να το κάνει και στο πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι με τη Φενέρ: «Δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να πηγαίνουμε στο κάθε επόμενο παιχνίδι και να δίνουμε το 101%. Ακολούθως με το που τελειώνει να σκεφτόμαστε τη συνέχεια. Είτε είναι παιχνίδι στην Ευρώπη είτε στην Κύπρο».

Για την έκτακτη ΓΣ της ΚΟΠ: «Δεν ξέρω αν μπορούμε να εκπροσωπηθούμε μέσω της τεχνολογίας. Η απάντηση είναι αυτονόητη. Παίζουμε παιχνίδι την ίδια μέρα. Τώρα το μαθαίνω για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Είτε 5 του μήνα είναι είτε 6 εμείς θα είμαστε στην Κωνσταντινούπολη».

Για την διαιτησία: «Δεν βλέπω να διαφοροποιείται το οτιδήποτε. Μένουμε στα ευκολόγια. Δεν αλλάζει κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ