aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Δεν θα ακούσετε μεγάλα λόγια από εμάς»

Κ. Δημητρίου: «Δεν θα ακούσετε μεγάλα λόγια από εμάς»

Ως τη πιο σημαντική νίκη της σεζόν μέχρι την επόμενη χαρακτηρίζουν στην ΑΕΚ το «διπλό» επί της Ανόρθωσης, με το οποίο οι κιτρινοπράσινοι βρέθηκαν στο -1 από τον ΑΠΟΕΛ. Μιλώντας στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Κυριάκος Δημητρίου στάθηκε στη διαχείριση των αποτελεσμάτων, την προσωπικότητα και τις ικανότητες του Ραν Μπεν Σιμόν και τόνισε πως ήλθε η ώρα του κόσμου της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το σπουδαίο «διπλό» σε βάρος της Ανόρθωσης και τη δυναμική της ΑΕΚ: «Ήταν σπουδαία επικράτηση, η πιο σημαντική μέχρι την επόμενη. Κακά τα ψέματα, είναι κάτι που προσδίδει ακόμη περισσότερη πίεση όταν είσαι στα ψηλά. Χρειαζόταν πολλή υπομονή από μέρους μας να βρούμε τη φάση που θα έκανε τη διαφορά, ήμασταν άτυχοι σε δύο μεγάλες φάσεις προηγουμένως, κάπως τυχερή επειδή είχε μεγάλη φάση και η Ανόρθωση. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που μας επέτρεψε να κερδίσουμε θέση βαθμολογικά και να πλησιάσουμε στον πόντο από την κορυφή..

Ο τρόπος που το διαχειριζόμαστε από την πρώτη στιγμή που έρχονται τα αποτελέσματα σε αυτήν την αντεπίθεση διαρκείας, είναι να ενθουσιαζόμαστε, να πανηγυρίζουμε αλλά από την επομένη ημέρα να παραμένουμε ταπεινοί και να μην παρασερνόμαστε. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».

Για τη δουλειά του Ραν Μπεν Σιμόν και πόσο «έδεσε» με την ΑΕΚ: «Και στην προηγούμενή του θητεία, αν θυμάστε καλά, είχε δημιουργηθεί και εκείνο το ρεκόρ του Χαΐμοφ με την απαραβίαστη εστία και χάθηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο στην τελευταία αγωνιστική. Είναι άνθρωπος που δίνει τον καλύτερό του εαυτό, κύριος, επικοινωνιακός, κάθε φορά αρχίζει τη συνέντευξη Τύπου με ατάκα. Περνάει τα μηνύματά του με αυτόν τον τρόπο. Του ταιριάζει το κυπριακό πρωτάθλημα. Επαναλαμβάνω δεν θα ακούσετε από εμάς μεγάλα λόγια, ούτε από τον προπονητή και τους παίκτες, είναι οι προοπτικές για διάκριση μπροστά μας και το μοναδικό που μας απασχολεί είναι να συνεχίσει εξίσου καλό αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα. Σε αυτή τη διαδικασία αυτό που μετρά είναι πως θα βρεις τρόπο να παίρνεις αποτέλεσμα και όχι τι εικόνα θα παρουσιάσεις».

Αν προκύπτουν απώλειες: «Ο Πίριτς κτύπησε στο κεφάλι, είναι καλά. Δεν έχουν προκύψει προβλήματα με τραυματισμούς και τιμωρημένους, οπότε πάμε σιγά-σιγά και ελπίζουμε να έχουμε πλήρη σύνθεση».

Για το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο βάθος και είναι όλοι οι παίκτες σε ετοιμότητα: «Κάναμε τη σχετική συζήτηση την περασμένη εβδομάδα ότι παίρνουμε τα θετικά από όλους τους παίκτες και πλέον τα πήραμε και από τον αναπληρωματικό μας τερματοφύλακα που έδειξε την αξία του. Έπαιξε τελευταία φορά σε παιχνίδι κυπέλλου ο Ερερίν. Δεν είναι τυχαίο το βιογραφικό του».

Αν έφτασε η ώρα να γεμίσει η Αρένα: «Συμφωνώ απόλυτα. Τώρα παίζουμε αυλαία του α’ γύρου των πλέι οφ, η ομάδα δείχνει συνέπεια και με την ιδιαιτερότητα της απαγόρευσης μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών δεν χρειάζονται πολλά και πρέπει να δούμε την εικόνα του γηπέδου να γίνεται μεγάλο πλεονέκτημα και να μας βοηθήσει ο κόσμος. Περιμένουμε ότι θα έχουμε την πιο δυναμική παρουσία. Θα έχουμε τα τέσσερα από τα έξι εναπομείναντα παιχνίδια στην έδρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ