aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΚ. Δημητρίου: «Αχρείαστη η τοποθέτηση του Απόλλωνα για Εκπολό» - Σχόλιο για Τόνγκια, Λόπες

Κ. Δημητρίου: «Αχρείαστη η τοποθέτηση του Απόλλωνα για Εκπολό» – Σχόλιο για Τόνγκια, Λόπες

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ μίλησε ΣΠΟΡ FM ο Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε ξανά στις αιχμές του Απόλλωνα που αφορούσαν τον Εκπολό, ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις τον Τόνγκια, Λόπες.

Όσα δήλωσε ο Κυριάκος Δημητρίου:

Για την μετεγγραφή του Εκπολό: «Συνήθως με αυτό τον τρόπο ενεργεί ο τεχνικός μας διευθυντής, σηματοδοτεί την έναρξη των μεταγραφών της ομάδας μας. Ένας ποδοσφαιριστής εγνωσμένης αξίας, από τους κορυφαίους αμυντικούς του πρωταθλήματος και έχουμε τη χαρά να αγωνίζεται από το καλοκαίρι στην ομάδα μας. Είναι μηδενικού ρίσκου επιλογή και περιμένουμε να βγάλει στο γήπεδο αυτά για τα οποία τον αποκτήσαμε. Μπορεί να αγωνιστεί σε διαφορετικές θέσεις στην άμυνα. Ο συγκεκριμένος παίκτες δεν τίθεται καμίας αμφιβολίας πως είναι μία ιδανική λύση για τη συγκεκριμένη θέση. Καταφέραμε με γρήγορες και μεθοδικές ενέργειες να τον αποκτήσουμε».

Για τη διαδικασία που ακολούθησε η ΑΕΚ για την μετεγγραφή του Εκπολό άφησε αιχμές ο Απόλλων: «Δεν έχουμε κανένα θέμα με τον Απόλλωνα, ήταν αχρείαστη η τοποθέτηση από τον Απόλλωνα. Απλά κινηθήκαμε σε έναν παίκτη που τελείωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του. Για αυτό και ήταν αχρείαστη η τοποθέτηση».

Για τις εκκρεμότητες στις ανανεώσεις: «Ανακοινώσαμε τους παίκτες που δεν θα συνεχίσουν, μετά ανακοινώσαμε τον νέο προπονητή που περιμένουμε να έρθει αρχές Ιουνίου για να τον παρουσιάσουμε. Μετά είχαμε ανανεώσεις με παίκτες που κρατήσαμε, Ναούμ, Γκαρσία, Γκάμα, τον Ανδρέα Παρασκευά, που άφησε πίσω του τον τραυματισμό που είχε και ελπίζουμε να είναι υγιείς. Μένουν ανοιχτά κεφάλαια με τους Πονς και Λόπες, όπως και ο Τόνγκια που είναι διαφορετικά τα δεδομένα».

Για τον Λόπες αν απάντησε αρνητικά: «Δεν έχουν κλείσει τα συγκεκριμένα μέτωπα και γίνεται προσπάθεια».

Για τον Τόνγκια: «Σίγουρα θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη περίπτωση, θα δούμε πως θα εξελιχτεί η περίπτωση του».

Για τις μετεγγραφές: «Πάντα ο πήχης είναι όσο πιο ψηλά γίνεται για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Θα γίνουν ενισχύσεις εκεί που άνοιξαν ήδη θέσεις και θα δούμε τι θα γίνει με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αναμένεται να δούμε και το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή».

Για το γκολ του Πέτρου Ιωάννου με την Εθνική Κ17: «Ήταν ένα φανταστικό τέρμα, ήμασταν στο Κίτιον για το μπάσκετ, όμως έκανε το γύρο του διαδικτύου το γκολ. Μπορεί το πρώτο δείγμα της εθνικής μας να μην ήταν καλό το δείγμα, όμως χθες ήταν πολύ καλό. Μακάρι να δούμε παίκτες και στην πρώτη ομάδα, η συγκεκριμένη φουρνιά είναι πολύ καλή για την ΑΕΚ. Δύο τελευταία χρόνια, δύο σερί τίτλους. Μακάρι να τους δούμε να φτάνουν στην πρώτη ομάδα και να μονιμοποιηθούν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ