aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ Τομπόλ Καστανάι πιθανή αντίπαλος ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ

Η Τομπόλ Καστανάι πιθανή αντίπαλος ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ

Η Μίντιλαντ επικράτησε με 1-0 της Βίμποργκ στον δανέζικο ευρωπαϊκό «τελικό» και εξασφάλισε έτσι το τελευταίο εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα της Δανίας θα ξεκινήσει την προσπάθεια της στον δεύτερο προκριματικό γύρο της τρίτης τη τάξεις διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ, παίρνοντας θέση στους ισχυρούς.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της ΑΕΚ που επίσης θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης της 20ης Ιουνίου. Αντιθέτως, η Τομπόλ Καστανάι θα βρεθεί στους ανίσχυρους μετά από αυτή την εξέλιξη και θα είναι πιθανή αντίπαλος των τριών κυπριακών ομάδων στο Κόνφερενς Λιγκ.

Η Τομπόλ Καστανάι «κλείδωσε» συμμετοχή στο Κόνφερενς Λιγκ κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος Καζακστάν, πίσω από Άκτομπε και Αστάνα.

Απομένει πλέον μια και τελευταία θέση στους ανίσχυρους του δεύτερου προκριματικού γύρου, η οποία θα κριθεί από το ποια ομάδα θα κατακτήσει το κύπελλο Τουρκίας (Φενέρμπαχτσε ή Μπασακσεχίρ) την Κυριακή.

Εφόσον το κατακτήσει η Φενέρμπαχτσε τότε το εισιτήριο θα πάρει η τέταρτη του τουρκικού πρωταθλήματος Ντεμίρσπορ και θα είναι ανίσχυρη. Σε περίπτωση που το κατακτήσει η Μπασακσεχίρ θα πάρει θέση στους ισχυρούς και ως υποψήφια αντίπαλος των τριών εκπροσώπων μας θα βρεθεί η RFS Ρίγας από τη Λετονία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ