aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΗ ελπίδα (της ΑΕΚ) πεθαίνει τελευταία! (video)

Η ελπίδα (της ΑΕΚ) πεθαίνει τελευταία! (video)

Δεν ήταν από την αρχή το φαβορί του ζευγαριού και μετά το σημερινό 1-1 με τη Σπαρτάκ οι ελπίδες της ΑΕΚ έχουν μειωθεί. Η ομάδα της Λάρνακας έκανε ότι μπορούσε για να σκοράρει (τουλάχιστον) ένα γκολ, τα κατάφερε και σε μία εβδομάδα στη Ρωσία θα προσπαθήσει για το θαύμα!

Η Σπαρτάκ απέδειξε πως είναι πολύ ποιοτική ομάδα και μέχρι το 65′ ήταν αυτή που έλεγχε το παιχνίδι, είχε το σκορ υπέρ της και απείλησε περισσότερες φορές την εστία της ΑΕΚ. Κυρίως στις αντεπιθέσεις οι Ρώσοι ήταν κίνδυνος-θάνατος με αποτέλεσμα, σε μία από αυτές, να πάρουν προβάδισμα.

Στο 38′ ο Ανανίτζε… άδειασε όποιον αντίπαλο βρέθηκε στον δρόμο του και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τη Σπαρτάκ, η οποία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος έφτασε πολύ κοντά και σε δεύτερο γκολ.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Ιντιάκεθ παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι και αφού χρειάστηκαν 20 λεπτά για να πιστέψουν στο γκολ, τα κατάφεραν στο 68′ με την πολύ ωραία συνεργασία των Τέτε-Άλβες και την έξοχη κεφαλιά του τελευταίου.

Μετά το 1-1 η ΑΕΚ ήταν αυτή που πίεζε περισσότερο για το γκολ της νίκης, έφτασε σε 2-3 περιπτώσεις κοντά, αλλά αυτό δεν ήρθε και η ισοπαλία ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, θα κυνηγήσει στη Ρωσία, σε μία εβδομάδα, όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση.

 

ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Μινιό, Ορτίθ, Μοϊσόφ, Καταλά, Χαράλαμπους (84′ Ιωάννου), Λαρένα, Μπόλιεβιτς, Τομάς, Τέτε (76′ Χαραλαμπίδης), Τρισκόφσκι, Άλβες.

Σπαρτάκ (Ντμίτρι Αλένιτσεφ): Ρεμπρόφ, Εσχιένκο, Μποκέτι, Κουτέποφ, Κομπάροφ, Ανανίτζε (72′ Μελκάτζε), Ζόμπνιν, Γκλουσάκοφ, Πρόμες, Ποπόφ (59′ Ζοέφ), Ζε Λούις.

Σκόρερ: Άλβες 65′ / Ανανίτζε 38′

Κίτρινες: Καταλά, Τομάς / Ζόμπνιν, Κομπάροφ, Γκλουσάκοφ

Αποβολές: –

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Θεατές: 4000

Διαιτητής: Αλεχάντρο Ερνάντεθ (Ισπανία)

Α’ Βοηθός: Τεόντορο Μαγκάν

Β’ Βοηθός: Χοσέ Πέρεθ

4ος: Χοσέ Γκονζάλεθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ