aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ… ασυλία των Μπεργκ, Κέρκεζ και Κεστπάγια

Η… ασυλία των Μπεργκ, Κέρκεζ και Κεστπάγια

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Παρελθόν από τη Δόξα ο Κώστας Σακκάς λοιπόν. Πρόκειται για τον 11ο προπονητή που άρχισε τη σεζόν σε ομάδα Α’ Κατηγορίας και χάνει τη δουλειά του. Έτσι, απέμειναν τρεις που… κέρδισαν την ασυλία (για να μιλήσουμε με τη γλώσσα του δημοφιλούς τηλεριάλιτι).

Ο λόγος για τους Χένινγκ Μπεργκ, Ντούσαν Κέρκεζ και Τιμούρ Κετσπάγια, οι οποίοι είναι οι μόνοι… Survivors από τους 14 που βρίσκονταν στη μεγάλη κατηγορία με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Τα «αφεντικά» των επίδοξων πρωταθλητριών, Ομόνοιας, ΑΕΛ και Ανόρθωσης (αντιστοίχως) παραμένουν στο πόστο τους και, κακά τα ψέματα, πολύ δύσκολα θα προστεθούν στη σχετική λίστα.

Για τον Μπεργκ υπάρχει θέληση για υπογραφή νέου συμβολαίου από τους πράσινους, για τον Κέρκεζ πίνουν νερό στο όνομά του οι «λέοντες», ενώ για τον Κετσπάγια το θέμα είναι να τα βρει με τους κυανόλευκους στους όρους της συνεργασίας για την επόμενη σεζόν.

Όσο για τους 11 που άρχισαν και δεν έβγαλαν τη σεζόν στις ομάδες της Α’ Κατηγορίας, είναι οι ακόλουθοι:

ΑΕΚ Νταβίδ Κανέδα
ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης
Απόλλων Σωφρόνης Αυγουστή
Δόξα Κώστας Σακκάς
Εθνικός Ντιν Κλάφουριτς
Ερμής Νίκος Παναγιώτου
Καρμιώτισσα Χρύσης Μιχαήλ
Ολυμπιακός Γιάννης Πετράκης
Παραλίμνι Μάριος Καράς
Πάφος FC Κάμερον Τόσακ
Νέα Σαλαμίνα Πάμπος Χριστοδούλου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ