aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΗ «ανάσα» με τον Γκούγκα και οι άσοι στο μανίκι

Η «ανάσα» με τον Γκούγκα και οι άσοι στο μανίκι

Μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα έκλεισε στην ΑΕΚ, μετά την προσθήκη του Λουίς Γκουστάβο Λέδες, πιο γνωστός ως Γκούγκα. Ο Τσάβι Ρόκα, εδώ και καιρό προσπαθούσε να πείσει τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, αποτελώντας μία εκ των πρώτων επιλογών για τη θέση του κεντρικού μέσου.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων, πιστεύει ότι ο Γκούγκα έχει το αγωνιστικό υπόβαθρο ώστε να δώσει την απαιτούμενη πνοή στη μεσαία γραμμή, μετουσιώνοντας σε πράξεις τις εντολές του Νταβίντ Καταλά.

Κατά την εβδομάδα που διανύουμε, ο Ρόκα θέλει να ξεμπερδεύει με δύο βασικά ζητήματα. Δηλαδή, να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Κύπρου Χριστοφόρου από τη Νέα Σαλαμίνα και παραλλήλως, να ντύσει στα κιτρινοπράσινα άλλον έναν ικανότατο αμυντικό. Όπως γράψαμε προσφάτως, εδώ και μέρες έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστή από την ισπανική αγορά και καταβάλλει ενέργειες ώστε να στείλει υπογεγραμμένο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, έχει στο… ραντάρ και άλλους ποδοσφαιριστές, η ταυτότητα των οποίων κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πρόκειται για επιλογές που μένουν τέλος του μήνα ελεύθεροι από την ομάδα τους και δεν βρίσκονται ασφαλώς στο πλάνο του προπονητή τους. Αποτελούν εν ολίγοις τους κρυφούς άσους στο μανίκι του Ρόκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ