aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΓκόμεθ-Εστράντα: «Σου-Κου» στην Κύπρο με €10.000 έκαστος!

Γκόμεθ-Εστράντα: «Σου-Κου» στην Κύπρο με €10.000 έκαστος!

Αν πιστέψουμε τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Γιώργου Πάπουτσου, το Σαββατοκύριακο των Βαλεντίν Γκόμεθ Πιθάρο και Χαβιέ Φερνάντεθ Εστράντα στην Κύπρο θα τους αποφέρει από €10.000!

Βλέπετε, δεν ήρθαν στη χώρα μας για να διευθύνουν ένα, αλλά δύο παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής. Στο σαββατιάτικο (17/4) Ανόρθωση-Ομόνοια ο πρώτος θα είναι διαιτητής και ο δεύτερος VAR, ενώ στο κυριακάτικο (18/4) ΑΕΛ-Απόλλων θα αλλάξουν ρόλους.

Μάλιστα! €20.000 για δύο ματς. Δυστυχώς, φτάσαμε ως εδώ λόγω της αδυναμίας των Κύπριων διαιτητών, που έκανε… κρότο στο προηγούμενο διάστημα. Σε μία σεζόν που ελπίζαμε πως το VAR θα τους έβγαζε από τη δύσκολη θέση, τελικά συνέβη το αντίθετο.

Φανέρωσε ακόμη περισσότερο την ατολμία τους σε αποφάσεις που «καίνε» και κατέστρεψε το μοναδικό, διαχρονικό άλλοθι: «Ήταν δύσκολη φάση, ο διαιτητής δεν είχε ριπλέι για να δει ό,τι βλέπουμε κι εμείς με την άνεσή μας στον καναπέ». Αντί λοιπόν να παραπονιούνται για τα εύσημα που δίνουμε στους ξένους για την πολύ υψηλότερου επιπέδου διαιτησία τους, ας σηκώσουν μανίκια για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα ενόψει των επόμενων σεζόν.

Προς το παρόν, η ευχή μας είναι να αξίζουν τον κόπο οι Ισπανοί και να αποδειχτούν αντάξιοι ή και καλύτεροι των Ιταλών, που είχαν οριστεί προηγουμένως σε πρωτάθλημα (Απόλλων-Ομόνοια) και κύπελλο (Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός-ΑΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ