aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΦέρτε τους τον επόμενο - Οι αντιπάλοι και οι ημερομηνίες των αγώνων!

Φέρτε τους τον επόμενο – Οι αντιπάλοι και οι ημερομηνίες των αγώνων!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Το καθήκον τους έκαναν και οι τρεις ομάδες (ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, Απόλλων) οι οποίες εκπροσωπούν την Κύπρο στην Ευρώπη τη δεδομένη στιγμή (η Ανόρθωση αποκλείστηκε) και πιο συγκεκριμένα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η ΑΕΚ εύκολα, ο Απόλλωνας δύσκολα, κι ΑΠΟΕΛ χάρις στην «ασπίδα» του 5-0, διότι στον επαναληπτικό ηττήθηκε με 0-2 στο Ταλίν από τη Φλόρα, αλλά εν μέσω φωνών λόγω της τραγικής εμφάνισής του, κατάφερε να προκριθεί. Και τρεις λοιπόν, κυπριακές ομάδες, θα δώσουν το παρών τους στον γ’ προκριματικό γύρο της δεύτερης σε τάξη ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Πρόκριση με ήττα, λάθη, νεύρα και προβληματισμό (pics & vid)

Η ΑΕΚ η οποία κέρδισε την ιρλανδική Ντάντολκ με 4-0 (0-0 ο πρώτος αγώνας στο Όριελ Πάρκ), θα αντιμετωπίσει για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την αυστριακή Στουρμ Γκρατς, η οποία αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ (ήττες 1-3 και 1-5). Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 9 Αυγούστου στο Γκρατς (στάδιο «Λιμπενάουερ») και ο επαναληπτικός, στις 16 στην Αρένα.

Διαβάστε επίσης: Την «έπνιξε» σε ένα… βαρέλι μπύρας! (vid & pics)

Ο Απόλλωνας, με «όπλο» του το 2-1 στη Βοσνία, έκανε το καθήκον του και στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, επικρατώντας με 3-1 της Ζελιέζνιτσαρ και πλέον περιμένει την Ντινάμο Μπρεστ, η οποία στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών, «έκλεψε» την πρόκριση, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 (στο πρώτο ματς κέρδισε με 4-3). Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη 9 Αυγούστου στο ΓΣΠ και ο επαναληπτικός στις 16, στο ΟΣΚ Μπρέστκι, στο Μπρεστ της Λευκορωσίας.

Διαβάστε επίσης: Με οδηγό Παπουλή, τριάρα και πρόκριση (pics & vid)

Ο ΑΠΟΕΛ, όπως προαναφέραμε, ήταν τραγικός. Έμοιαζε με την ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι στη Σούντουβα στη Λιθουανία και δέχθηκε την ήττα με 0-2. Ωστόσο με το 5-0 του ΓΣΠ, προκρίθηκε και πάει τώρα να αντιμετωπίσει την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο «Τέρνερ Αρένα» στην πόλη Μπερσέμπα του Ισραήλ στις 9 Αυγούστου και ο επαναληπτικός τον ίδιο μήνα στις 16, στο ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ