aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΈξαλλος ο Κέρκεζ: «Κάθε επαφή πέναλτι. Ούτε η Μπαρσελόνα δεν μπορεί έτσι»

Έξαλλος ο Κέρκεζ: «Κάθε επαφή πέναλτι. Ούτε η Μπαρσελόνα δεν μπορεί έτσι»

Προσπάθησε να μην μιλήσει για τη διαιτησία ο Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο τεχνικός της ΑΕΛ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ που βρήκε τους Λαρνακείς νικητές με 3-1 αφού τόνισε ότι δεν τον νοιάζει αν ήταν πέναλτι ή όχι τα δύο που καταλογίστηκαν στην ΑΕΚ, σημείωσε πως σε κάθε παιχνίδι κάθε επαφή των παικτών του με αντίπαλο δίνεται πέναλτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και τον Ηλία για τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι όταν γίνεται ένα λάθος το πληρώνουμε, το δεύτερο ξανά το πληρώνουμε και είναι απίστευτο σε κάθε ματς να πληρώνουμε τέτοια λάθη. Μετά το 1-0 ήμασταν πολύ καλοί. Πραγματικά δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία, δεν με νοιάζει αν ήταν πέναλτι ή όχι. Όμως, πώς να αντιμετωπίσω και εγώ τους παίκτες μου; Δεν μπορούν να ακουμπήσουν κανένα γιατί σε κάθε φάση δίνεται πέναλτι. Μετά το 2-1 αλλάξαμε το σύστημα, προσπαθήσαμε και δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια, δεν έχει τελειώσει τίποτα και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για την απουσία του κόσμου: «Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Υπήρξα παίκτης της ΑΕΛ, το έζησα και με την κατάκτηση του κυπέλλου. Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά».

Για τα διαιτητικά λάθη: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα τα λάθη (σ.σ. διαιτησίας). Αν αρχίσω να λέω τα παιχνίδια. Με Ολυμπιακό, ΑΕΚ (εντός), ΕΝΠ, Ομόνοια. Αν ήταν ένα ή δύο παιχνίδια εντάξει, αλλά τόσα πολλά; Ούτε αν είσαι η Μπαρσελόνα δεν μπορείς. Ελπίζω όλα αυτά να είναι στο πλαίσιο των ανθρώπινων λαθών. Αν κάναμε αυτά τα λάθη εγώ ή ο Ηλίας (σ.σ. Χαραλάμπους) θα χάναμε τη δουλειά μας».

Αν δεν είναι υγιές το κυπριακό ποδόσφαιρο για έναν προπονητή: «Δείτε την ιστορία. Συνέχεια αλλάζουν οι προπονητές, επομένως δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρος της ΑΕΚ γιατί μετακίνησε κάποιους φιλάθλους πίσω από τον πάγκο, οι οποίοι την προηγούμενη φορά με έβριζαν».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Αβράαμ για τα πέναλτι της ΑΕΚ: «Εσείς τα βλέπετε, εσείς να μας πείτε…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ