aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞέσπασμα Αβράαμ για τα πέναλτι της ΑΕΚ: «Εσείς τα βλέπετε, εσείς να μας πείτε…»

Ξέσπασμα Αβράαμ για τα πέναλτι της ΑΕΚ: «Εσείς τα βλέπετε, εσείς να μας πείτε…»

Έντονος ήταν ο Αντρέας Αβράαμ μετά τη ήττα της ΑΕΛ επί της ΑΕΚ και τα πέανλτι που καταλογίστηκαν υπέρ των κιτρινοπράσινων.

Ο Κύπριος άσος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να αναφερθεί περεταίρω στη διαιτησία τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να πάρει αποτελέσματα και να δώσει χαρά στους φίλους της.

Αρχικά ανέφερε:  «Νομίζω ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα και τον ελέγχαμε. Ήταν μία κακή στιγμή στο πρώτο πέναλτι και ο αντίπαλος προηγήθηκε. Αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε. Το δεύτερο ημίχρονο από το πουθενά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Για να πούμε την αλήθεια όταν σου δίνονται εις βάρος σου δύο πέναλτι και τα δύο αμφισβητούμενα δεν είναι εύκολο, θέλεις ψυχικά αποθέματα. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα».

Για τα δύο πέναλτι της ΑΕΚ: «Εσείς τα βλέπετε, εσείς να μας πείτε για τα πέναλτι. Δεν θέλω να πω κάτι για τη διαιτησία. Μ’ αυτό που δίνουμε στο γήπεδο δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι άλλο».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Είμαι διαθέσιμος όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου να αγωνιστώ. Ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο και ελπίζω ότι θα πάρουμε καλύτερα αποτελέσματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ