aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕθνική Κύπρου: Η ζυγαριά άρχισε να γέρνει για το μέλλον του Γιόχαν Βάλεμ

Εθνική Κύπρου: Η ζυγαριά άρχισε να γέρνει για το μέλλον του Γιόχαν Βάλεμ

Η πορεία της Εθνικής Κύπρου με τον Γιόχαν Βάλεμ στον πάγκο της κρίνεται ως αποτυχημένη ή καλύτερα το ίδιο κακή με τους πλείστους προκατόχους του.

Ο απολογισμός των τεσσάρων βαθμών σε έξι παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Εθνών με μόλις δύο γκολ ενεργητικό σε έναν όμιλο με αντιπάλους που δεν αποτελούν μεγαθήρια όπως Μαυροβούνιο, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν σκόρπισε προβληματισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Σύντομα η ΚΟΠ θα λάβει οριστική απόφαση για το μέλλον του Βέλγου προπονητή. Από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις της εθνικής στο Nation League η πληροφόρηση έλεγε ότι οι πιθανότητες για να οδηγήσει την Κύπρο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2021 ήταν μοιρασμένες.

Η ώρα της τελικής απόφασης ζυγώνει και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και η εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» φαίνεται πως η ζυγαριά άρχισε να γέρνει κατά πολύ προς το «διαζύγιο» με τον 49χρονο προπονητή. Η συνεργασία ΚΟΠ – Βάλεμ που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 έχει ισχύ μέχρι το τέλος της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, που ολοκληρώνεται το Νοέμβριο του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ