aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΕρωτηματικά κυρίως στη μεσαία γραμμή

Ερωτηματικά κυρίως στη μεσαία γραμμή

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σχετικά με το πλάνο που θα παρατάξει ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ στο σημερινό ματς με τη Φολγκόρε υπάρχουν κάποιες ενδείξεις. Εκτός πλάνου βρίσκεται ο τιμωρημένος Ορτίθ, ενώ ο Μπόλιεβιτς είναι ακόμη ανέτοιμος για 90λεπτο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ταουντούλ και η αμυντική υποστήριξη θα έρθει από τους Μιντίκκη (δεξιά), Καταλά, Μοϊσόφ και Εγγλέζου (αριστερά). Τον ρόλο του κόφτη θα αναλάβει ένας εκ των Λαρένα και Λαμπάν, ενώ πιο δημιουργικοί κεντρώοι θα είναι οι Χαραλαμπίδης και Τομάς. Στα «φτερά» θα αγωνιστούν οι Τρισκόφσκι και Τέτε, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Άλβες. Θέση με αξιώσεις διεκδικεί και ο Χαραλάμπους.

Οι είσοδοι και τα ταμεία του «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα ανοίξουν στις 19:00. Ανοικτά ταμεία θα υπάρχουν και στις δύο εξέδρες. Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτηρίου στα 10 ευρώ και του παιδικού στο 1 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ